طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه با جو و توت فرنگی

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
مواد غذایی عضله ساز

این دستور آشپزی فوق العاده آسان برای طرز تهیه دسر شکلاتی با جو و توت فرنگی تازه، یک گزینه فوق العاده برای مهمانی‌ها و جمع‌های دوستانه است. می‌توانید این خوراک را در صبح درست کنید یا شب قبل آماده کنید و صبح فقط آن را در فر قرار دهید.

آنچه باید بدانید: در این دستور می‌توانید بسیاری از مواد را جایگزین کنید. به عنوان مثال، شیر را با شیر سویا عوض کنید یا شکر را کمی کمتر کنید. همچنین می‌توانید میوه‌ها و مغز آجیل را با موارد دلخواه خود تعویض کنید.

مواد لازم:

  • موز (رسیده، پوست کنده، حلقه هایی به قطر 1 سانتی متر) 1 عدد
  • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
  • کره (آب شده) 2 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  • شیر (کم چربی 2٪) 2 لیوان یا 473 میلی لیتر
  • خرده شکلات (کم شیرین) 1/3 لیوان یا 58 گرم
  • توت فرنگی (برش خورده) 1 لیوان یا 125 گرم
  • گردو (خرد شده) نصف لیوان یا 55 گرم
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال (رنده) 1 قاشق سوپخوری
  • بکینگ (1 قاشق چایخوری)
  • شکر قهوه ای 1/3 لیوان یا 70 گرم
  • جو پرک (شیرین شده) 2 لیوان یا 175 گرم

طرز تهیه دسر شکلاتی:

ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر به اندازه 26 در 17 سانتی متر یا یک ظرف مربع شکل به ضلع 20 سانتی متر را به خوبی با اسپری آشپزی چرب کنید و روی یک سینی فر قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ، پرک شیرین شده، شکر، بکینگ پودر، پوست پرتقال، دارچین، نمک، نیمی از گردوها، نیمی از توت فرنگی‌ها و نیمی از خرده شکلات‌ها را مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرف مخصوص فر آماده شده بریزید. توت فرنگی‌ها، گردوها و خرده شکلات‌های باقیمانده را روی جوها بچینید. سپس برش‌های موز را پخش کنید.

در یک کاسه بزرگ دیگر، شیر، تخم مرغ، کره و عصاره وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط را روی جو و میوه‌ها بریزید. به آرامی ظرف مخصوص فر را تکان دهید تا مخلوط شیر به سرتاسر جوها نفوذ کند.

خوراک جو را 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و مخلوط شیر خود را بگیرد در فر بپزید. برای اینکه رویه خوشمزه‌تر شود یک قاشق سوپخوری یا بیشتر شکر قهوه‌ای روی خوراک بپاشید سپس داخل فر زیر کباب پز قرار دهید و 20 تا 30 ثانیه کباب کنید. گرم سرو کنید.

نکات: در صورتی که به پرک شیرین شده دسترسی ندارید از شیرین گندمک استفاده کنید. در صورت تمایل مقداری عسل روی دسر ریخته و بعد سرو کنید. می‌توانید از شکلات سفید هم داخل دسر استفاده کنید. این دسر زیبا را با اسمارتیز یا شکلات و عسل یا خامه تزیین کنید.

خوراک گوشت کره ای

آموزش تهیه خوراک گوشت کره ای خوشمزه و لذیذ

پنه پاستا

طرز تهیه یک غذای ایتالیایی خوشمزه و جذاب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا