طرز تهیه دسر میوه شکلاتی با جو

سه‌شنبه 4 آبان 1400 آشپزی
مواد غذایی عضله ساز
این دستور آشپزی فوق العاده آسان برای طرز تهیه دسر شکلاتی با جو با توت فرنگی تازه، موز به شدت مورد علاقه ی جمع هاست. می توانید این خوراک را صبح درست کنید یا اگر وقتتان کم است شب قبل
آماده کنید و صبح در فر بگذارید.

آنچه باید بدانید: در این دستور آشپزی خیلی چیزها را می توانید جایگزین کنید.

مثلاً شیر را با شیر سویا جایگزین کنید، تخم مرغ را حذف کنید، شکر را کمی کم کنید، یا میوه ها و مغز آجیل و شکلات را با موارد مورد علاقه ی خود جایگزین کنید.

دسر شکلاتی

مواد لازم:

  • موز (رسیده، پوست کنده، حلقه هایی به قطر 1 سانتی متر) 1 عدد
  • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
  • کره (آب شده) 2 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  • شیر (کم چربی 2٪) شیر 2 لیوان یا 473 میلی لیتر
  • خرده شکلات (کم شیرین) 1/3 لیوان یا 58 گرم
  • توت فرنگی (برش خورده) 1 لیوان یا 125 گرم
  • گردو (خرد شده) نصف لیوان یا 55 گرم
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال (رنده) 1 قاشق سوپخوری
  • بکینگ (1 قاشق چایخوری)
  • شکر قهوه ای 1/3 لیوان یا70 گرم
  • جو پرک (شیرین شده(یا شیرین گندمک)) 2 لیوان یا 175 گرم

طرز تهیه دسر شکلاتی:

ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) داغ کنید.

کف یک ظرف مخصوص فر به اندازه ی 26 در 17 سانتی متر یا یک ظرف مربع شکل به ضلع 20 سانتی متر را به خوبی با اسپری آشپزی چرب کنید و روی یک سینی فر قرار دهید.

در یک کاسه ی بزرگ، پرک شیرین شده، شکر، بکینگ پودر، پوست پرتقال، دارچین، نمک، نیمی از گردو ها، نیمی از توت فرنگی ها و نیمی از خرده شکلات ها را مخلوط کنید.

مخلوط را داخل ظرف مخصوص فر آماده شده بریزید. توت فرنگی ها، گردو ها و خرده شکلات های باقیمانده را روی جو ها بچینید. سپس برش های موز را پخش کنید.

در یک کاسه ی بزرگ دیگر، شیر، تخم مرغ، کره و عصاره وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط را روی جو و میوه ها بریزید.

به آرامی ظرف مخصوص فر را تکان دهید تا مخلوط شیر به سرتاسر جو ها نفوذ کند.

خوراک جو را 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و مخلوط شیر خود را بگیرد در فر بپزید.

برای اینکه رویه خوشمزه تر شود یک قاشق سوپخوری یا بیشتر شکر قهوه ای روی خوراک بپاشید سپس داخل فر زیر کباب پز قرار دهید و 20 تا 30 ثانیه کباب کنید. گرم سرو کنید. 

نکات:

در صورتی که به پرک شیرین شده دسترسی ندارید از شیرین گندمک استفاده کنید.در صورت تمایل مقداری عسل روی دسر ریخته و بعد سرو کنید.

میتوانید از شکلات سفید هم داخل دسر استفاده کنید.این دسر زیبا را با اسمارتیز یا شکلات و عسل یا خامه تزیین کنید.

طرز تهیه کشمش پلو با پسته

دلمه کدو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا