طرز تهیه دسرهای خوشمزه برای عصرانه

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
دسر

دسر یکی از بهترین روش‌ها برای لذت بردن از شیرینی و طعم‌های خوشمزه است. هیچ چیزی مانند یک دسر خوشمزه و طرز تهیه دسر برای عصرانه نمی‌تواند حالتان را خوب کند. به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما این چند دسر خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید. پس همراه ما با مجله خانواده دایان باشید.

1-دستور تهیه دسر کیوی

مواد لازم :

  • 1 لیتر شیر
  • 125 گرم کره
  • 1 لیوان آرد
  • 1 لیوان شکر
  • 1 پاکت وانیل شکری
  • برای پایه دسر :
  • 1 عدد کیوی
  • 1 پاکت ژله کیوی

طرز تهیه :

ابتدا ژله را داخل کاسه بریزید و 2 و نیم لیوان آب داغ بریزید و خوب هم بزنید. وقتی ژله کاملا بسته شد، یک برش نازک کیوی روی ژله بذارید. قابلمه را روی اجاق بذارید و 125 گرم کره را داخل قابلمه آب کنید. سپس آرد را اضافه کنید و تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و همزمان با همزن دستی خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد، حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید. سپس وانیل را اضافه کنید و برای بار آخر هم بزنید و از روی اجاق بردارید. اگر مواد به شکل گلوله گلوله مانده بود با بلندر یا همزن برقی هم بزنید. کمی هم بزنید تا هم از داغی بیفتد و هم پوسته نبندد. سپس به طور مساوی داخل کاسه‌ها بریزید و وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید. 3 تا 2 ساعت داخل یخچال بماند. سپس بیرون آورده، ابتدا با فشار دست دسر را از کناره‌های قالب جدا کنید و سپس برگردانید و داخل بشقاب سرو بذارید.

دستور تهیه دسر کیوی

2-دستور تهیه دسر یخچالی لذیذ پارفه

مواد لازم :

  • 8 بیسکویت والس
  • 1.5 فنجان شیر سرد
  • 1 بسته خامه فرم گرفته
  • 2 عدد موز
  • 10 توت فرنگی
  • فندق شکسته
  • چیپس شکلات

برای رویه اش میوه سس میوه یا سس شکلاتی.

طرز تهیه :

پودر خامه فرم گرفته و شیر را در کاسه‌ای می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا غلیظ شود. سپس همه مواد خرد شده (توت فرنگی، موز، فندق شکسته، چیپس شکلات، و بیسکویت والس) را ریز کرده و داخل ظرف می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. مواد را در قالبی که پارفه درست می‌کنیم می‌ریزیم. یک سلفون روی آن بگذارید و حداقل 2 ساعت در فریزر استراحت دهید. بعد از 2 ساعت در ظرف سرو بگذارید و با مربای توت فرنگی و توت فرنگی تزئین کنید.

دستور تهیه دسر یخچالی

3-دستور تهیه دسر به

مواد لازم :

  • 3 عدد به
  • 1 لیوان آب
  • 1 چوب دارچین
  • 5 عدد میخک
  • 1.5 فنجان شکر
  • 1 بسته خامه 200 میلی لیتری
  • 1 بسته خامه فرم گرفته یا بستنی

طرز تهیه :

میوه به را پوست کنید و از وسط نصف کنید و دانه‌ها را از وسط بردارید. یک قابلمه صاف برداشته و شکر، چوب دارچین، میخک، دانه به، آب و مقداری تکه تمشک ریخته تا قرمز شود. به این ترتیب به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا به‌ها نرم شوند. سپس درب قابلمه را باز کرده و نیم ساعت دیگر بپزید. به‌های پخته شده را در ظرف سرو بریزید، خامه یا خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و سرو کنید. لذت ببرید.

دستور تهیه دسر به

keak anar

طرز تهیه کیک انار خوشمزه و شیک برای جشن یلدا

قطاب

طرز تهیه شیرینی قطاب خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا