دسر با کدو حلوایی و ماست
پودر ژلاتین:۱۴ گرم
شکر:۱ پیمانه
شیر:۱ پیمانه
پوره کدو حلوایی :۴۰۰ گرم
ماست:۴۵۰گرم
خامه قنادی:۴۵۰ گرم
دارچین:۱/۲ قاشق چای خوری
زنجبیل:۱/۴ قاشق چای خوری
جوز هندی:۱/۴ قاشق چای خوری
دستور تهیه دسر با کدو حلوایی و ماست
- پودر ژلاتین را در شیرجوش کوچکی ریخته، یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مخلوط پودر ژلاتین و شیر را مرتب هم بزنید تا از آن بخار بلند شده و قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید، سپس اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود.
- کدو حلوایی را به روش ذکر شده رسپی بالا، به شکل پوره درآورید و سپس آن را همراه با شکر، ماست، زنجبیل، دارچین و جوز هندی در ظرف ریخته و با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا مخلوط شوند.
- خامه قنادی را به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
- درجه همزن را کم کنید، شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکنواخت شوند.
- مخلوط را در ظروف سرو ریخته و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
- پس از بسته شدن دسر، روی آن را با خامه قنادی، مغز گردو و پودر دارچین تزیین کنید.
ارسال دیدگاه