دسر با کدو حلوایی و ماست یکی از دسرهای خوشمزه و سالم است که با طعم دلپذیر و ترکیبات مغذی خود، میتواند بهترین گزینه برای پذیرایی از مهمانان شما باشد. این دسر به راحتی تهیه میشود و میتوانید آن را به عنوان یک میانوعده یا دسر بعد از شام سرو کنید.
- پودر ژلاتین: ۱۴ گرم
- شکر: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- پوره کدو حلوایی: ۴۰۰ گرم
- ماست: ۴۵۰ گرم
- خامه قنادی: ۴۵۰ گرم
- دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
- زنجبیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
- جوز هندی: ۱/۴ قاشق چای خوری
دستور تهیه دسر با کدو حلوایی و ماست
- پودر ژلاتین را در شیرجوش کوچکی ریخته، یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مخلوط پودر ژلاتین و شیر را مرتب هم بزنید تا از آن بخار بلند شده و قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید، سپس اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود.
- کدو حلوایی را به روش ذکر شده رسپی بالا، به شکل پوره درآورید و سپس آن را همراه با شکر، ماست، زنجبیل، دارچین و جوز هندی در ظرف ریخته و با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا مخلوط شوند.
- خامه قنادی را به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
- همزن را کم کنید، شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکنواخت شوند.
- مخلوط را در ظروف سرو ریخته و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
- پس از بسته شدن دسر، روی آن را با خامه قنادی، مغز گردو و پودر دارچین تزیین کنید.
برای بهبود طعم این دسر، میتوانید از میوههای تازه یا شربتهای مختلف نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه