دسر با کدو حلوایی و ماست

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی
دسر با کدو حلوایی و ماست

دسر با کدو حلوایی و ماست

پودر ژلاتین:۱۴ گرم
شکر:۱ پیمانه
شیر:۱ پیمانه
پوره کدو حلوایی :۴۰۰ گرم
ماست:۴۵۰گرم
خامه قنادی:۴۵۰ گرم
دارچین:۱/۲ قاشق چای خوری
زنجبیل:۱/۴ قاشق چای خوری
جوز هندی:۱/۴ قاشق چای خوری

دستور تهیه دسر با کدو حلوایی و ماست

  1. پودر ژلاتین را در شیرجوش کوچکی ریخته، یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. مخلوط پودر ژلاتین و شیر را مرتب هم بزنید تا از آن بخار بلند شده و قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید، سپس اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود.
  3. کدو حلوایی را به روش ذکر شده رسپی‌ بالا، به شکل پوره درآورید و سپس آن را همراه با شکر، ماست، زنجبیل، دارچین و جوز هندی در ظرف ریخته و با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. خامه قنادی را به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
  5. درجه همزن را کم کنید، شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکنواخت شوند.
  6. مخلوط را در ظروف سرو ریخته و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
  7. پس از بسته شدن دسر، روی آن را با خامه قنادی، مغز گردو و پودر دارچین تزیین کنید.

کدو حلوایی و ماست

omlate asfnaj

املت اسفناج / طرز تهیه املت اسفناج به 2 روش

غذای لبنانی

غذای لبنانی بابا غنوج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا