دسر با کدو حلوایی و ماست/طرز تهیه

سه شنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۹ آشپزی
دسر با کدو حلوایی و ماست

دسر با کدو حلوایی و ماست

پودر ژلاتین:۱۴ گرم
شکر:۱ پیمانه
شیر:۱ پیمانه
پوره کدو حلوایی :۴۰۰ گرم
ماست:۴۵۰گرم
خامه قنادی:۴۵۰ گرم
دارچین:۱/۲ قاشق چای خوری
زنجبیل:۱/۴ قاشق چای خوری
جوز هندی:۱/۴ قاشق چای خوری

دستور تهیهدسر با کدو حلوایی و ماست

  1. پودر ژلاتین را در شیرجوش کوچکی ریخته، یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. مخلوط پودر ژلاتین و شیر را مرتب هم بزنید تا از آن بخار بلند شده و قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید، سپس اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود.
  3. کدو حلوایی را به روش ذکر شده رسپی‌ بالا، به شکل پوره درآورید و سپس آن را همراه با شکر، ماست، زنجبیل، دارچین و جوز هندی در ظرف ریخته و با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. خامه قنادی را به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
  5. درجه همزن را کم کنید، شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکنواخت شوند.
  6. مخلوط را در ظروف سرو ریخته و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
  7. پس از بسته شدن دسر، روی آن را با خامه قنادی، مغز گردو و پودر دارچین تزیین کنید.

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور/ ساده و خوشمزه

گل کلم تنوری خوشمزه و رژیمی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا