طرز تهیه دسر پای پاییزی سه لایه خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی

دسر پای پاییزی سه لایه یک ترکیب فوق‌العاده از طعم‌های مختلف پای است که به راحتی در خانه آماده می‌شود. این دسر شامل سه نوع پای خوشمزه است که در کنار هم با طعمی بی‌نظیر سرو می‌شود. شما می‌توانید از این دستور برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها استفاده کنید و مهمانان خود را شگفت‌زده نمایید.

مواد لازم

  • خمیر پای با روغن نارگیل: آرد، نمک، شکر سفید، بیکینگ پودر، روغن نارگیل و آب
  • پای سیب: شکر سفید، پودر دارچین، نمک، سیب سفت و نرم، کره، نشاسته ذرت و اسانس وانیل
  • پای پکان (گردویی): کره، شکر قهوه‌ای، شربت ذرت، تخم‌مرغ و گردوی خرد شده
  • پای فرنی دارچین: تخم‌مرغ، شیر، شکر سفید، آرد، نمک و پودر دارچین

دستور پخت

برای تهیه دسر پای پاییزی سه لایه، ابتدا خمیر پای را درست کنید و سپس هر یک از پای‌ها را به صورت جداگانه آماده کنید. مراحل تهیه هر پای به ترتیب در متن توضیح داده شده‌اند.

نکات اضافی: می‌توانید از میوه‌های دیگری مانند گلابی یا گیلاس نیز در تهیه پای استفاده کنید و طعم‌های جدیدی به این دسر اضافه نمایید.

رولت اسفناج

طرز تهیه رولت اسفناج؛ یک غذای مقوی و خوشمزه

نان سنتی ترکیه

طرز تهیه نان سنتی ترکیه خوشمزه و ساده

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا