دسر پای پاییزی سه لایه یک ترکیب فوقالعاده از طعمهای مختلف پای است که به راحتی در خانه آماده میشود. این دسر شامل سه نوع پای خوشمزه است که در کنار هم با طعمی بینظیر سرو میشود. شما میتوانید از این دستور برای مهمانیها و دورهمیها استفاده کنید و مهمانان خود را شگفتزده نمایید.
مواد لازم
- خمیر پای با روغن نارگیل: آرد، نمک، شکر سفید، بیکینگ پودر، روغن نارگیل و آب
- پای سیب: شکر سفید، پودر دارچین، نمک، سیب سفت و نرم، کره، نشاسته ذرت و اسانس وانیل
- پای پکان (گردویی): کره، شکر قهوهای، شربت ذرت، تخممرغ و گردوی خرد شده
- پای فرنی دارچین: تخممرغ، شیر، شکر سفید، آرد، نمک و پودر دارچین
دستور پخت
برای تهیه دسر پای پاییزی سه لایه، ابتدا خمیر پای را درست کنید و سپس هر یک از پایها را به صورت جداگانه آماده کنید. مراحل تهیه هر پای به ترتیب در متن توضیح داده شدهاند.
نکات اضافی: میتوانید از میوههای دیگری مانند گلابی یا گیلاس نیز در تهیه پای استفاده کنید و طعمهای جدیدی به این دسر اضافه نمایید.
منم پختم خوب شد خوشمزه بود
عالی بود ممنون بابت دستورپختتون
ممنون خوب بود ،