طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و سازگار با سلیقه شما

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستوز پخت پیش غذای ساده دونات مرغ

دونات مرغ یکی از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب است که می‌تواند به عنوان یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها و جمع‌های دوستانه مورد استفاده قرار گیرد. این دلنشینی با طعم و عطر لذیذ خود، حتماً مهمانان شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • ماست: 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن: 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: نصف قاشق غذا خوری
  • زردچوبه: کمی
  • شیر خشک: 1 قاشق غذا خوری
  • آرد: 2 پیمانه

مواد میانی دونات مرغ

  • سیب زمینی متوسط: 1 عدد آب‌پز
  • سینه مرغ آب‌پز: 1 عدد
  • سبزی معطر خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
  • پنیر گودا ورقه‌ای: 8 عدد
  • کره: 15 گرم

طرز تهیه دونات مرغ

برای تهیه دونات مرغ، ابتدا تخم مرغ و ماست و روغن را خوب مخلوط کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، زردچوبه، نمک و شیر خشک را با هم ترکیب کنید تا خمیر درست شود. دقت کنید که آرد را کم‌کم اضافه کنید. خمیر را داخل کیسه بگذارید تا خشک نشود. مواد میانی را با هم مخلوط کنید. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مستطیل ورود کنید. دقت کنید که قطر خمیر از نیم سانت بیشتر نباشد. مواد میانی را به همراه دو ورقه پنیر گودا وسط خمیر بگذارید. سعی کنید پنیر در وسط مواد میانی باشد تا موقع پخت از خمیر بیرون نریزد. لبه‌های خمیر را خوب روی هم کیپ کنید و سپس به شکل دونات فرم دهید. روی خمیر را کمی زرده تخم مرغ بزنید. فر را 15 دقیقه قبل با دمای 175 گرم کنید و دونات مرغ را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید.

نکته: می‌توانید به مواد میانی کمی زعفران اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

طرز تهیه پلو محلی چکدرمه غذای محبوب ترکمن‌ها

طرز تهیه پلو محلی چکدرمه برای ۶ نفر

دستور پخت سوفله مرغ با پاستا و سوفله مرغ با قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ خوشمزه و ساده در منزل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا