۵ دستور پخت غذا با مرغ چرخ کرده

دوشنبه 10 تیر 1398 آشپزی
دستور پخت ۵نوع غذا با مرغ چرخ کرده

 

 انواع غذاهایی که با مرغ چرخ کرده میتوان پخت

غذا‌های زیادی را می‌توان با مرغ چرخ کرده درست کرد. برای مثال در تهیه کوکوی مرغ با سیب زمینی و ناگت مرغ از مرغ چرخ کرده استفاده می‌شود. مزیت غذا با مرغ چرخ کرده در پخت سریع آن است. هنگامی که وقت زیادی برای آشپزی ندارید، این غذا امکان تهیه یک غذای فوری را در کمترین زمان برای شما فراهم می‌کند. تقریبا همه غذا‌های لذیذ با گوشت چرخ کرده مانند رولت گوشت چرخ کرده وتاس کباب با گوشت چرخ کرده  را می‌توان با مرغ چرخ کرده هم درست کرد.

 

۱. غذا با مرغ چرخ کرده (سوفله مرغ فرانسوی)

 

مواد لازم
مرغ چرخ کرده300 گرم
بادمجان حلقه شده2 عدد
پیاز نگینی خرد شده1 عدد
جعفری خرد شده1 پیمانه کوچک
هویج بزرگ حلقه شده2 عدد
گوجه فرنگی متوسط حلقه شده2 عدد
کدو سبز بزرگ حلقه شده1 عدد
پنیر پیتزای رنده شده200 گرم
نخود فرنگی پخته1 پیمانه متوسط
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری سرپر
شیر سرد1 لیوان
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

دستور تهیه:

۱-ابتدا پیاز را در ۲-۳ قاشق روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. سپس مرغ چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

۲-هویج را با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

۳-بادمجان و کدو را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، یا در صورت تمایل گریل کنید (در فر یا ماکروفر).

۴-جعفری ساطوری را به مرغ اضافه کنید و کمی باهم تفت دهید.

۵-سبزیجات پخته و نرم شده شامل هویج، کدو، بادمجان و نخود فرنگی را به مرغ و پیاز و جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۶-در ظرفی جداگانه، آرد را با شیر خوب مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

۷-وقتی مایه به حباب زدن رسید، آن را در ظرف پیرکس بریزید، روی آن را با گوجه فرنگی بپوشانید و سپس پنیر پیتزا بپاشید.

۸-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

سوفله با مرغ چرخ کرده

 

نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت ومرغ

۲. غذا با مرغ چرخ کرده (کیک مرغ سوئدی)

 

مواد لازم
مرغ چرخ کرده400 گرم
شیر1 لیوان
آرد2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
سس گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
پودر کاری1 قاشق مرباخوری
پنیر پیتزای رنده شده250 گرم
پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

دستور تهیه:

۱-شیر و مرغ چرخ کرده را همراه با آرد و تخم مرغ در مخلوط کن خوب مخلوط کنید.

۲-سپس نمک، فلفل، سس گوجه فرنگی، پودر کاری، زردچوبه و پنیر پیتزا را در مخلوط کن بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۳-کف یک ظرف نچسب را چرب کنید، کمی پودر سوخاری بپاشید، خمیر را به صورت دایره هایی به قطر ۵ سانتی‌متر درآورده، روی پودر سوخاری قرار دهید. سپس مقداری از پودر سوخاری را روی خمیر نیز بپاشید.

۴-ظرف را به مدت ۱ ساعت در فر ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد، ابتدا با شعله زیرین و سپس با شعله بالایی قرار دهید. در این فاصله چند بار غذا را چک کنید تا نسوزد.

کیک با مرغ چرخ کرده

۳. کیک سیب زمینی با مرغ چرخ کرده

 

مواد لازم
سیب زمینی1 کیلوگرم
مرغ چرخ کرده500 گرم
پیاز بزرگ1 عدد
تخم مرغ6 عدد
جعفری ساطوری2 قاشق غذاخوری سرپر
گوجه فرنگی بزرگ1 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

۱-مرغ چرخ کرده را با پیاز داغ و کمی نمک و فلفل تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

۲-سیب زمینی‌ها را پخته، پوست بگیرید و بکوبید.

۳-سیب زمینی و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود.

۴-ته یک ظرف نچسب روغن بریزید. هنگامی که روغن گرم شد، نیمی از خمیر سیب زمینی و تخم مرغ را در آن پهن کنید.

۵-روی آن را با مرغ چرخ کرده‌ سرخ شده در پیاز بپوشانید. جعفری و گوجه فرنگی را روی آن بریزید و بقیه خمیر سیب زمینی و تخم مرغ را روی آن پهن کنید.

۶-کمی کره آب شده یا روغن روی آن بدهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

۷-ظرف انتخابی باید بزرگ باشد تا ضخامت کیک بیش از ۵ سانتیمتر نشود.

۸-برای اینکه روی کیک طلایی شود می‌توانید ۱۰ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

۹-کیک را پس از پخت در دیس برگردانید و با جعفری، تربچه و پیاز تزیین کنید.

 

نحوه پخت مرغ  شکم پر شمالی

۴. غذا با مرغ چرخ کرده (مرغ قلقلی با سس)

 

مواد لازم
مرغ چرخ کرده400 گرم
پیاز2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده1/2
سیر له شده1 حبه
سویاسس رقیق2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
پیازچه1 دسته کوچک
سویاسس غلیظ3 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

۱-مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. آن‌ها را به مدت ۲-۳ دقیقه در روغن در داخل ماهیتابه بر روی حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی شود.

۲-مرغ را از ماهیتابه خارج کنید. پیاز، کرفس و سیر را در ماهیتابه بریزید و ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.

۳-مرغ، پیاز، کرفس و سیر سرخ شده را در غذاساز بریزید تا خمیر شوند.

۴-یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق، تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۵-از خمیر گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درست کنید. به مدت ۵-۴ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۶-پیازچه‌ها را به قطعات ۵ سانتیمتری خرد کنید. به مدت ۲-۱ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سویا سس غلیظ و کنجد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

۷-مرغ‌های قلقلی را داخل ظرف بچینید و پیازچه را کنار آن قرار دهید.

مرغ قلقلی با سس

۵. غذا با مرغ چرخ کرده (قارچ پلو)

 

مواد لازم
برنج2 پیمانه
قارچ حلقه شده400 گرم
پیاز خرد شده3 عدد
فلفل دلمه ای قرمز نگینی1 عدد
فلفل دلمه ای سبز نگینی1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
کاری1 قاشق مرباخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
مرغ چرخ کرده150 گرم

دستور تهیه:

۱-پیاز خرد شده را در روغن بر روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شود.

۲-پودر کاری، نمک و زردچوبه را روی پیاز بریزید و با پیاز مخلوط کنید. سپس مرغ چرخ کرده را اضافه کنید.

۳-مرغ را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

۴-رب گوجه فرنکی را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۵-برنج را آبکش کنید. سس مرغ را لا به لای برنج قرار دهید، سپس برنج را دم کنید.

قارچ پلو با مرغ چرخ کرده

 

منبع:ستاره

دستورپخت مرغ تنوری

دستور پخت ژیگو ایرانی درسته وبریده

۲ روش طرز پخت ژیگو ایرانی لذیذ

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi