» آشپزی » ۵ دستور پخت غذا با مرغ چرخ کرده

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۰ - ۱۸:۲۰

۵ دستور پخت غذا با مرغ چرخ کرده

۵ دستور پخت  غذا با مرغ چرخ کرده

 

 انواع غذاهایی که با مرغ چرخ کرده میتوان پخت

غذا‌های زیادی را می‌توان با مرغ چرخ کرده درست کرد. برای مثال در تهیه کوکوی مرغ با سیب زمینی و ناگت مرغ از مرغ چرخ کرده استفاده می‌شود. مزیت غذا با مرغ چرخ کرده در پخت سریع آن است. هنگامی که وقت زیادی برای آشپزی ندارید، این غذا امکان تهیه یک غذای فوری را در کمترین زمان برای شما فراهم می‌کند. تقریبا همه غذا‌های لذیذ با گوشت چرخ کرده مانند رولت گوشت چرخ کرده وتاس کباب با گوشت چرخ کرده  را می‌توان با مرغ چرخ کرده هم درست کرد.

 

۱. غذا با مرغ چرخ کرده (سوفله مرغ فرانسوی)

 

مواد لازم
مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم
بادمجان حلقه شده ۲ عدد
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ پیمانه کوچک
هویج بزرگ حلقه شده ۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط حلقه شده ۲ عدد
کدو سبز بزرگ حلقه شده ۱ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه متوسط
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری سرپر
شیر سرد ۱ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

دستور تهیه:

۱-ابتدا پیاز را در ۲-۳ قاشق روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. سپس مرغ چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

۲-هویج را با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

۳-بادمجان و کدو را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، یا در صورت تمایل گریل کنید (در فر یا ماکروفر).

۴-جعفری ساطوری را به مرغ اضافه کنید و کمی باهم تفت دهید.

۵-سبزیجات پخته و نرم شده شامل هویج، کدو، بادمجان و نخود فرنگی را به مرغ و پیاز و جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۶-در ظرفی جداگانه، آرد را با شیر خوب مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

۷-وقتی مایه به حباب زدن رسید، آن را در ظرف پیرکس بریزید، روی آن را با گوجه فرنگی بپوشانید و سپس پنیر پیتزا بپاشید.

۸-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

سوفله با مرغ چرخ کرده

 

نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت ومرغ

۲. غذا با مرغ چرخ کرده (کیک مرغ سوئدی)

 

مواد لازم
مرغ چرخ کرده ۴۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
پودر کاری ۱ قاشق مرباخوری
پنیر پیتزای رنده شده ۲۵۰ گرم
پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

دستور تهیه:

۱-شیر و مرغ چرخ کرده را همراه با آرد و تخم مرغ در مخلوط کن خوب مخلوط کنید.

۲-سپس نمک، فلفل، سس گوجه فرنگی، پودر کاری، زردچوبه و پنیر پیتزا را در مخلوط کن بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۳-کف یک ظرف نچسب را چرب کنید، کمی پودر سوخاری بپاشید، خمیر را به صورت دایره هایی به قطر ۵ سانتی‌متر درآورده، روی پودر سوخاری قرار دهید. سپس مقداری از پودر سوخاری را روی خمیر نیز بپاشید.

۴-ظرف را به مدت ۱ ساعت در فر ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد، ابتدا با شعله زیرین و سپس با شعله بالایی قرار دهید. در این فاصله چند بار غذا را چک کنید تا نسوزد.

کیک با مرغ چرخ کرده

۳. کیک سیب زمینی با مرغ چرخ کرده

 

مواد لازم
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری سرپر
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

۱-مرغ چرخ کرده را با پیاز داغ و کمی نمک و فلفل تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

۲-سیب زمینی‌ها را پخته، پوست بگیرید و بکوبید.

۳-سیب زمینی و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود.

۴-ته یک ظرف نچسب روغن بریزید. هنگامی که روغن گرم شد، نیمی از خمیر سیب زمینی و تخم مرغ را در آن پهن کنید.

۵-روی آن را با مرغ چرخ کرده‌ سرخ شده در پیاز بپوشانید. جعفری و گوجه فرنگی را روی آن بریزید و بقیه خمیر سیب زمینی و تخم مرغ را روی آن پهن کنید.

۶-کمی کره آب شده یا روغن روی آن بدهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

۷-ظرف انتخابی باید بزرگ باشد تا ضخامت کیک بیش از ۵ سانتیمتر نشود.

۸-برای اینکه روی کیک طلایی شود می‌توانید ۱۰ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

۹-کیک را پس از پخت در دیس برگردانید و با جعفری، تربچه و پیاز تزیین کنید.

 

نحوه پخت مرغ  شکم پر شمالی

۴. غذا با مرغ چرخ کرده (مرغ قلقلی با سس)

 

مواد لازم
مرغ چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده ۱/۲
سیر له شده ۱ حبه
سویاسس رقیق ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پیازچه ۱ دسته کوچک
سویاسس غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه:

۱-مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. آن‌ها را به مدت ۲-۳ دقیقه در روغن در داخل ماهیتابه بر روی حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی شود.

۲-مرغ را از ماهیتابه خارج کنید. پیاز، کرفس و سیر را در ماهیتابه بریزید و ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.

۳-مرغ، پیاز، کرفس و سیر سرخ شده را در غذاساز بریزید تا خمیر شوند.

۴-یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق، تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۵-از خمیر گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درست کنید. به مدت ۵-۴ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۶-پیازچه‌ها را به قطعات ۵ سانتیمتری خرد کنید. به مدت ۲-۱ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سویا سس غلیظ و کنجد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

۷-مرغ‌های قلقلی را داخل ظرف بچینید و پیازچه را کنار آن قرار دهید.

مرغ قلقلی با سس

۵. غذا با مرغ چرخ کرده (قارچ پلو)

 

مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
قارچ حلقه شده ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز نگینی ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز نگینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
کاری ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مرغ چرخ کرده ۱۵۰ گرم

دستور تهیه:

۱-پیاز خرد شده را در روغن بر روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شود.

۲-پودر کاری، نمک و زردچوبه را روی پیاز بریزید و با پیاز مخلوط کنید. سپس مرغ چرخ کرده را اضافه کنید.

۳-مرغ را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

۴-رب گوجه فرنکی را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۵-برنج را آبکش کنید. سس مرغ را لا به لای برنج قرار دهید، سپس برنج را دم کنید.

قارچ پلو با مرغ چرخ کرده

 

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.