نحوه پخت ۴ نوع املت خوشمزه

چهارشنبه 14 فروردین 1398 آشپزی

 

۱- طرز تهیه املت ساده

مواد لازم
تخم مرغ3 عدد
شیر3 قاشق سوپخوری
روغن3 قاشق سوپخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

املت ساده
طرز تهیه:

  1. ابتدا تخم مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و کاملا بهم می‌زنیم تا جایی که کف کند. بهتر است برای اینکار از همزن استفاده کنید.
  2. نمک و فلفل را نیز به تخم مرغ اضافه می‌کنیم و کمی بهم می‌زنیم.
  3. اکنون شیر را نیز به مواد اضافه می‌کنیم.
  4. روغن را در ماهیتابه‌ای که دیواره‌های آن حدود ۳ سانتیمتر ارتفاع داشته باشد، بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
  5. اکنون مایه آماده شده را درون ماهیتابه بریزید، به طوری که تمام سطح ماهیتابه را بپوشاند.
  6. پس از آنکه مایه بسته شده، آن را با یک چنگال و یک کفگیر رول کنید.

مایه اصلی تمام املت‌ها به طریق مشابه تهیه می‌شود، تنها تفاوت آن‌ها با یکدیگر در نوع و میزان مواد اولیه است.

۲- طرز تهیه املت گوجه فرنگی

در جدول زیر مواد مورد نیاز برای این غذا را مشاهده می‌کنید.

مواد لازم
تخم مرغ6 عدد
شیر6 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده2 لیوان
جعفری خرد شده2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن8 قاشق سوپخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم


چند نکته:

  • با این میزان مواد اولیه می‌توانید برای ۳ نفر این غذا را تهیه کنید.
  • بهتر است گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و سپس خرد کنید.
  • بسته به سلیقه خودتان می‌توانید مقدار جعفری را تغییر دهید.

 

املت گوجه فرنگی
طرز تهیه:

  1. ابتدا گوجه فرنگی‌ها را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
  2.  ۲ عدد املت ساده را آماده کنید.
  3. سپس قبل از آنکه تخم مرغ ها کاملا بسته شوند و آنها را رول نمایید، یک فنجان از گوجه فرنگی‌های و مقداری جعفری روی آن بریزید و سپس آن را رول کنید.

در کشور ما این غذا را به سبک دیگری نیز تهیه می‌کنند که به آن املت قهوه خانه‌ای گفته می‌شود و مواد اولیه آن‌ها تفاوتی ندارد. تهیه این غذا به شرح زیر است:

املت قهوه خانه ای
  1. ابتدا گوجه فرنگیها را در یک ماهیتابه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  2. سپس روغن را داغ و به گوجه فرنگی‌ها اضافه کنید. توجه داشته باشید روغن باید به اندازه‌ای باشد که کف ماهیتابه را بپوشاند.
  3. در صورت تمایل می‌توانید مقداری رب گوجه هم اضافه نمایید، در اینصورت باید رب را در مرحله ۲ اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید، دائما مواد را بهم بزنید تا رب گوجه کاملا از هم باز شود.
  4. نمک و فلفل را اضافه کنید.
  5. اکنون تخم مرغ‌ها سریع را روی سطح گوجه فرنگی و رب بشکنید.
  6. پس از آنکه تمام تخم مرغ را شکستید، بهم بزنید. توجه داشته باشید که حتما تمام تخم‌مرغ‌ها را روی سطح گوجه فرنگی‌ها بشکنید و سپس به یکباره بهم بزنید.

 

۳- طرز تهیه املت سبزی

مواد لازم
تخم مرغ6 عدد
سبزی خرد شده2 الی 3 قاشق سوپخوری
شیر6 قاشق سوپخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
روغن5 الی 6 قاشق سوپخوری

املت سبزی
طرز تهیه:

  1. ابتدا ۲ عدد از تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
  2. یک سوم از سبزی خرد شده و ۲ قاشق سوپخوری شیر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و بهم بزنید.
  3. دو قاشق سوپخوری از روغن را درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید داغ شود.
  4. اکنون مایه را درون ماهیتابه بریزید و آن را به طور کامل کف ماهیتابه پهن کنید.
  5. پس از آنکه مایه بسته شد، آن را رول نمایید.
  6. به همین طریق ۲ املت سبزی دیگر را نیز تهیه کنید.

۴- طرز تهیه املت ژامبون

 

مواد لازم
تخم مرغ3 عدد
شیر3 قاشق سوپخوری
ژامبون3 ورق نازک
روغن3 قاشق سوپخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه املت
طرز تهیه:

  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید تا کف کند.
  2. اکنون نمک، فلفل و شیر را به آن اضافه کنید و مجددا بهم بزنید.
  3. روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود.
  4. اکنون مایه را در تابه بریزید به طوریکه تمام آن را پوشش دهد و صبر کنید تا تخم مرغ‌ها کاملا بسته شوند.
  5. در این مرحله ۳ ورق ژامبون را روی تخم مرغ‌ها می‌چینیم.
  6. حال آن را رول می کنیم.
منبع:ستاره
دستور پخت آش جودوغ

نحوه پخت آش جودوغ

پیشگیری از زوال عقل

دستور پخت مرحله به مرحله ماهی شکم پر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا