
۱- طرز تهیه املت ساده
مواد لازم | |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 3 قاشق سوپخوری |
روغن | 3 قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
-
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی میشکنیم و کاملا بهم میزنیم تا جایی که کف کند. بهتر است برای اینکار از همزن استفاده کنید.
-
نمک و فلفل را نیز به تخم مرغ اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم.
-
اکنون شیر را نیز به مواد اضافه میکنیم.
-
روغن را در ماهیتابهای که دیوارههای آن حدود ۳ سانتیمتر ارتفاع داشته باشد، بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
- اکنون مایه آماده شده را درون ماهیتابه بریزید، به طوری که تمام سطح ماهیتابه را بپوشاند.
- پس از آنکه مایه بسته شده، آن را با یک چنگال و یک کفگیر رول کنید.
مایه اصلی تمام املتها به طریق مشابه تهیه میشود، تنها تفاوت آنها با یکدیگر در نوع و میزان مواد اولیه است.
۲- طرز تهیه املت گوجه فرنگی
در جدول زیر مواد مورد نیاز برای این غذا را مشاهده میکنید.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 6 عدد |
شیر | 6 قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 لیوان |
جعفری خرد شده | 2 الی 3 قاشق سوپخوری |
روغن | 8 قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
چند نکته:
- با این میزان مواد اولیه میتوانید برای ۳ نفر این غذا را تهیه کنید.
-
بهتر است گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و سپس خرد کنید.
-
بسته به سلیقه خودتان میتوانید مقدار جعفری را تغییر دهید.
طرز تهیه:
-
ابتدا گوجه فرنگیها را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
-
۲ عدد املت ساده را آماده کنید.
-
سپس قبل از آنکه تخم مرغ ها کاملا بسته شوند و آنها را رول نمایید، یک فنجان از گوجه فرنگیهای و مقداری جعفری روی آن بریزید و سپس آن را رول کنید.
در کشور ما این غذا را به سبک دیگری نیز تهیه میکنند که به آن املت قهوه خانهای گفته میشود و مواد اولیه آنها تفاوتی ندارد. تهیه این غذا به شرح زیر است:

-
ابتدا گوجه فرنگیها را در یک ماهیتابه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
-
سپس روغن را داغ و به گوجه فرنگیها اضافه کنید. توجه داشته باشید روغن باید به اندازهای باشد که کف ماهیتابه را بپوشاند.
-
در صورت تمایل میتوانید مقداری رب گوجه هم اضافه نمایید، در اینصورت باید رب را در مرحله ۲ اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید، دائما مواد را بهم بزنید تا رب گوجه کاملا از هم باز شود.
- نمک و فلفل را اضافه کنید.
-
اکنون تخم مرغها سریع را روی سطح گوجه فرنگی و رب بشکنید.
-
پس از آنکه تمام تخم مرغ را شکستید، بهم بزنید. توجه داشته باشید که حتما تمام تخممرغها را روی سطح گوجه فرنگیها بشکنید و سپس به یکباره بهم بزنید.
۳- طرز تهیه املت سبزی
مواد لازم | |
تخم مرغ | 6 عدد |
سبزی خرد شده | 2 الی 3 قاشق سوپخوری |
شیر | 6 قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
روغن | 5 الی 6 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
-
ابتدا ۲ عدد از تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
-
یک سوم از سبزی خرد شده و ۲ قاشق سوپخوری شیر را به تخم مرغها اضافه کنید و بهم بزنید.
- دو قاشق سوپخوری از روغن را درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید داغ شود.
- اکنون مایه را درون ماهیتابه بریزید و آن را به طور کامل کف ماهیتابه پهن کنید.
- پس از آنکه مایه بسته شد، آن را رول نمایید.
-
به همین طریق ۲ املت سبزی دیگر را نیز تهیه کنید.
۴- طرز تهیه املت ژامبون
مواد لازم | |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 3 قاشق سوپخوری |
ژامبون | 3 ورق نازک |
روغن | 3 قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
-
تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید تا کف کند.
- اکنون نمک، فلفل و شیر را به آن اضافه کنید و مجددا بهم بزنید.
- روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود.
-
اکنون مایه را در تابه بریزید به طوریکه تمام آن را پوشش دهد و صبر کنید تا تخم مرغها کاملا بسته شوند.
-
در این مرحله ۳ ورق ژامبون را روی تخم مرغها میچینیم.
- حال آن را رول می کنیم.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه