روش‌های تهیه فیله مرغ سوخاری به صورت خوشمزه

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت ۳ روش فیله مرغ سوخاری خوشمزه

فیله مرغ سوخاری نوعی فست فود خوشمزه است که با غلطاندن فیله مرغ در آرد سوخاری و سرخ کردن آن در روغن فراوان درست می‌شود. این غذا با تنوع‌های مختلفی مانند پنیر، اسپایسی و پولک دار تهیه می‌شود.

۱. فیله مرغ سوخاری با پنیر

مواد لازم

  • فیله مرغ: 10 عدد
  • پنیر گودا: 5 ورق
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • پودر سوخاری درشت: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • محلول زعفران: 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فیله مرغ را با یک چاقوی تیز از طول برش بزنید و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با پشت چاقو آن را آرام بکوبید تا پهن شود.
  2. یک ورق از پنیر را لوله کنید و وسط فیله قرار دهید.
  3. فیله را از یک طرف لوله کنید و مقداری نمک، ادویه و محلول زعفران روی آن بریزید.
  4. تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و خوب هم بزنید.
  5. فیله را در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سفید بغلطانید.
  6. فیله را مجددا در تخم مرغ زده و در آرد سوخاری درشت بغلطانید.
  7. روغن را در یک تابه عمیق داغ کنید و فیله را در آن سرخ کنید.
  8. همه فیله‌ها را به همین ترتیب درست کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید.

فیله مرغ سوخاری با پنیر

۲. فیله مرغ سوخاری اسپایسی

مواد لازم

  • فیله مرغ: 8 عدد
  • پودر پانکو: 3 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فیله‌ها را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید، پودر سیر و سس‌ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. فیله‌ها را در مخلوط تخم مرغ بریزید و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. پنیر پارمزان و پودر پانکو را مخلوط کنید و فیله‌ها را در آن بغلطانید.
  5. روغن را در تابه‌ای داغ کنید و فیله‌ها را سرخ کنید.
  6. فیله مرغ سوخاری را با سس تارتار میل کنید.

فیله مرغ سوخاری اسپایسی

۳. فیله مرغ سوخاری پولک دار

مواد لازم

  • فیله مرغ: 3 عدد
  • آرد سفید قنادی: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: 1/8 قاشق چایخوری
  • فلفل سفید: 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر چیلی: 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: 1/8 قاشق چایخوری
  • عصاره مرغ: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: 1 فنجان
  • نمک و روغن: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فیله‌های مرغ را مزه‌دار کنید.
  2. آرد را مزه دار کنید.
  3. فیله‌ها را در آرد بغلطانید و در آب بیندازید.
  4. این کار را دو بار تکرار کنید.
  5. فیله‌های مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید.

فیله مرغ سوخاری پولک دار

طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه با نان لواش و خمیر

دستور پخت مافین مرغ و پیازچه

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا