
فیله مرغ سوخاری نوعی فست فود خوشمزه است که با غلطاندن فیله مرغ در آرد سوخاری و سرخ کردن آن در روغن فراوان درست میشود. فیله مرغ سوخاری با پنیر، اسپایسی و پولک دار نام آشناترین تنوعهای موجود برای این فست فود هستند.
۱. فیله مرغ سوخاری با پنیر
مواد لازم | |
فیله مرغ | 10 عدد |
پنیر گودا | 5 ورق |
آرد سفید | 1 پیمانه |
پودر سوخاری درشت | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
محلول زعفران | 5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- فیله مرغ را با یک چاقوی تیز از طول برش بزنید و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با پشت چاقو آن را آرام بکوبید تا پهن شود. مراقب باشید بافت فیله از هم جدا نشود.
- یک ورق از پنیر را لوله کنید و وسط فیله قرار دهید.
- فیله را از یک طرف لوله کنید و مقداری نمک، ادویه و محلول زعفران روی آن بریزید تا مزه دار شود و رنگ بگیرد.
- تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
- فیله را در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سفید بغلطانید.
- فیله را مجددا در تخم مرغ زده و در آرد سوخاری درشت بغلطانید.
- روغن را در یک تابه عمیق داغ کنید و فیله را در آن سرخ کنید.
- همه فیلهها را به همین ترتیب درست کنید و پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
۲. فیله مرغ سوخاری اسپایسی
مواد لازم | |
فیله مرغ | 8 عدد |
پودر پانکو | 3 پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
سویا سس | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- فیلهها را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.
- تخممرغها را در کاسهای بشکنید، پودر سیر، سس خردل، سس سویا، نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- فیلهها را در مخلوط تخم مرغ بریزید و حدود ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
- پنیر پارمزان رنده شده و پودر پانکو را در ظرفی مخلوط کنید. فیلهها را از یخچال خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید تا اطراف آنها کاملا به پنیر و پودر پانکو آغشته شود.
- روغن را در تابهای داغ کنید و فیلهها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
- فیله مرغ سوخاری را با سس تارتار میل کنید.
۳. فیله مرغ سوخاری پولک دار
مواد لازم | |
فیله مرغ | 3 عدد |
آرد سفید قنادی | به میزان لازم |
فلفل سیاه | 1/8 قاشق چایخوری |
فلفل سفید | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر چیلی | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1/8 قاشق چایخوری |
عصاره مرغ | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 1 فنجان |
نمک و روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ابتدا فیلههای مرغ را مزهدار کنید. برای این منظور فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر چیلی (فلفل قرمز) و نمک را در کاسهای ریخته و مخلوط کنید. یک فنجان آب ولرم به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس فیلههای مرغ را در این مایه قرار دهید و حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا فیلهها مزه دار شوند.
- آرد را هم مزه دار کنید. برای مزه دار کردن آرد، پودر زنجبیل، پودر سیر، عصاره مرغ و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.
- فیلههای مرغ را پس از مزه دار شدن از یخچال درآورده و با یک انبر یکی یکی در آرد بغلطانید. سپس از آرد خارج کرده و در یک کاسه آب بیندازید. دوباره با انبر از آب خارج کرده و در آرد بغلطانید.
- این کار را دو بار تکرار کنید و در نهایت فیله مرغ را در آرد انداخته و با دو دست به حالت دورانی، با آرد پوشش دهید.
- فیلههای مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مواد لازم برای تهیه سس سیر | |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
خیار شور ریز خرد شده | 1 عدد |
پیازچه ریز خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- همه مواد سس سیر را در کاسهای ریخته و مخلوط کنید.
- فیله مرغ سوخاری را با سس سیر میل کنید.

منبع:ستاره
ارسال دیدگاه