نحوه پخت فیله مرغ سوخاری خوشمزه به ۳ روش

سه‌شنبه 13 آذر 1397 آشپزی
دستور پخت ۳ روش فیله مرغ سوخاری خوشمزه
فیله مرغ سوخاری نوعی فست فود خوشمزه است که با غلطاندن فیله مرغ در آرد سوخاری و سرخ کردن آن در روغن فراوان درست می‌شود. فیله مرغ سوخاری با پنیر، اسپایسی و پولک دار نام آشناترین تنوع‌های موجود برای این فست فود هستند.

۱. فیله مرغ سوخاری با پنیر

مواد لازم
فیله مرغ10 عدد
پنیر گودا5 ورق
آرد سفید1 پیمانه
پودر سوخاری درشت1 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
محلول زعفران5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. فیله مرغ را با یک چاقوی تیز از طول برش بزنید و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با پشت چاقو آن را آرام بکوبید تا پهن شود. مراقب باشید بافت فیله از هم جدا نشود.
  2. یک ورق از پنیر را لوله کنید و وسط فیله قرار دهید.
  3. فیله را از یک طرف لوله کنید و مقداری نمک، ادویه و محلول زعفران روی آن بریزید تا مزه دار شود و رنگ بگیرد.
  4. تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  5. فیله را در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سفید بغلطانید.
  6. فیله را مجددا در تخم مرغ زده و در آرد سوخاری درشت بغلطانید.
  7. روغن را در یک تابه عمیق داغ کنید و فیله را در آن سرخ کنید.
  8. همه فیله‌ها را به همین ترتیب درست کنید و پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.

فیله مرغ سوخاری با پنیر


۲. فیله مرغ سوخاری اسپایسی

مواد لازم
فیله مرغ8 عدد
پودر پانکو3 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
سویا سس2 قاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
  1. فیله‌ها را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید، پودر سیر، سس خردل، سس سویا، نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. فیله‌ها را در مخلوط تخم مرغ بریزید و حدود ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
  4. پنیر پارمزان رنده شده و پودر پانکو را در ظرفی مخلوط کنید. فیله‌ها را از یخچال خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید تا اطراف آن‌ها کاملا به پنیر و پودر پانکو آغشته شود.
  5. روغن را در تابه‌ای داغ کنید و فیله‌ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
  6. فیله مرغ سوخاری را با سس تارتار میل کنید.

فیله مرغ سوخاری اسپایسی


۳. فیله مرغ سوخاری پولک دار

مواد لازم
فیله مرغ3 عدد
آرد سفید قنادیبه میزان لازم
فلفل سیاه1/8 قاشق چایخوری
فلفل سفید1/8 قاشق چایخوری
پودر چیلی1/8 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1/8 قاشق چایخوری
عصاره مرغ1 قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش1 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
نمک و روغنبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. ابتدا فیله‌های مرغ را مزه‌دار کنید. برای این منظور فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر چیلی (فلفل قرمز) و نمک را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید. یک فنجان آب ولرم به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس فیله‌های مرغ را در این مایه قرار دهید و حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا فیله‌ها مزه دار شوند.
  2. آرد را هم مزه دار کنید. برای مزه دار کردن آرد، پودر زنجبیل، پودر سیر، عصاره مرغ و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.
  3. فیله‌های مرغ را پس از مزه دار شدن از یخچال درآورده و با یک انبر یکی یکی در آرد بغلطانید. سپس از آرد خارج کرده و در یک کاسه آب بیندازید. دوباره با انبر از آب خارج کرده و در آرد بغلطانید.
  4. این کار را دو بار تکرار کنید و در نهایت فیله مرغ را در آرد انداخته و با دو دست به حالت دورانی، با آرد پوشش دهید.
  5. فیله‌های مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
مواد لازم برای تهیه سس سیر
سس مایونز1 قاشق غذاخوری
خیار شور ریز خرد شده1 عدد
پیازچه ریز خرد شده1 قاشق چایخوری
آبلیمو1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم


دستور تهیه:

  1. همه مواد سس سیر را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.
  2. فیله مرغ سوخاری را با سس سیر میل کنید.
فیله مرغ سوخاری پولک دار
منبع:ستاره
طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر

طرز پخت انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر

نحوه تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

نحوه تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا