دستور پخت ۳ روش خوراک بامیه

چهارشنبه 21 آذر 1397 آشپزی
دستور پخت ۳ روش خوراک بامیه

۱. خوراک بامیه با گوشت چرخ کرده

مواد لازم
گوشت چرخ کرده100 گرم
پیاز1 عدد
بامیه200 گرم
گوجه فرنگی3 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
آبغوره2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

دستور تهیه:

  • پیاز را خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. کمی نمک، زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت مزه دار شود.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و رنده کنید، سپس به مخلوط گوشت اضافه کنید.
  • حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوجه فرنگی پخته و آب آن تمام شود.
  • در این فاصله بامیه‌ها را کمی کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • بامیه را به مخلوط گوشت اضافه کرده و یک لیوان آب جوش در قابلمه بریزید.
  • حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. حدود یک ساعت صبر کنید تا بامیه پخته و خوراک جابیفتد.
  • در انتها مقداری آبغوره به خوراک اضافه کرده و نمک آن را میزان کنید.
  • این خوراک بامیه را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید و در کنار آن ترشی سیر یا ترشی بادمجان قرار دهید.

۲. خوراک بامیه با قارچ

مواد لازم
قارچ200 گرم
فلفل سبز3 عدد
بامیه400 گرم
پیاز1 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • بامیه را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود، سپس مقداری نمک و ادویه کاری به آن اضافه کنید.
  • بامیه را از تابه خارج کرده، پیاز خرد شده را در تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.
  • قارچ و فلفل سبز خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • گوجه فرنگی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس همراه بامیه به مخلوط قارچ اضافه کنید و هم بزنید.
  • یک لیوان آب جوش اضافه کرده، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا بامیه پخته و نرم شود.
  • در انتها آبلیمو را اضافه کرده و نمک غذا را میزان کنید.
  • خوراک بامیه با قارچ را با نان و سبزی خوردن میل کنید.

 

طرز تهیه خوراک بامیه

۳. خوراک بامیه و بادمجان

مواد لازم
بادمجان متوسط5 عدد
بامیه500 گرم
گوجه فرنگی3 عدد
پیاز1 عدد
سیر1 حبه
نمک و ادویهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • بادمجان‌ها را پوست گرفته، برش‌های طولی بزنید و کمی نمک بپاشید.
  • پس از نیم ساعت بادمجان‌ها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
  • بادمجان‌ها را در کمی روغن سرخ کنید.
  • بامیه را پس از پاک کردن و شستن در روغن باقیمانده از سرخ کردن بادمجان تفت دهید.
  • پیاز را خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر له شده، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • گوجه فرنگی را حلقه‌ای خرد کرده و روی پیاز داغ بچینید.
  • بادمجان و بامیه سرخ شده را روی گوجه فرنگی بچینید.
  • یک لیوان اب در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا بادمجان و بامیه کاملا پخته و خوراک جابیفتد.
  • در انتها کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه کرده و نمک خوراک را میزان کنید.
  • خوراک بامیه و بادمجان با نان و سبزی خوردن همراه با انواع ترشیجات غذایی بسیار خوشمزه و دلچسب است.

منبع:ستاره

دستور پخت خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

دستور پخت خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

دستور پخت عصرانه ای بی نظیر نان خرمایی

دستور پخت عصرانه ای بی نظیر نان خرمایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا