طرز تهیه آش رشته دوغ خوشمزه و محلی

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
آش رشته دوغ

آش رشته دوغ یک غذای محلی و خوشمزه است که در همدان و ملایر تهیه می‌شود. این آش با استفاده از دوغ، رشته و سبزی‌های کوهی تهیه می‌شود و معمولاً به عنوان یک عصرانه دلچسب سرو می‌شود.

در زیر مواد لازم و روش تهیه این آش را مشاهده می‌کنید:

مواد لازم:

  • تره کوهی: 500 گرم
  • رشته: 400 گرم
  • دوغ: 1 لیتر

دستور تهیه:

  1. در قابلمه کمی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  2. تره‌های کوهی را خرد کرده و به آب جوش اضافه کنید.
  3. اجازه دهید سبزی کاملاً پخته و نرم شود، سپس رشته را اضافه کنید.
  4. پس از ۵ دقیقه دوغ را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید.
  5. نمک آش را میزان کنید و اجازه دهید رشته‌ها بپزند.
  6. پس از اینکه رشته‌ها کاملاً پخت و نرم شد، آش آماده است.

آش رشته دوغ

نکات مهم برای تهیه آش رشته دوغ این است که دقت کنید آبی که برای پختن عدس استفاده می‌کنید زیاد نباشد، زیرا باعث شل شدن آش می‌شود. همچنین در صورت شل شدن آش، می‌توانید به جای دوغ از ماست استفاده کنید.

دستور پخت قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی لذیذ و خوشمزه

دستور پخت میگو پلو مجلسی

طرز تهیه میگو پلو مجلسی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا