دستور پخت ۲ روش سیب زمینی تنوری شکم پر

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 آشپزی
Capture 15

دستور پخت ۲ روش سیب زمینی تنوری شکم پر

سیب زمینی تنوری شکم پر به عنوان پیش غذا و میان وعده سرو می‌شود. این غذای لذیذ را می‌توان با سس گوشت و بدون گوشت آماده کرد. در این مطلب هر دو روش برای آماده کردن سیب زمینی شکم پرشرح داده می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی تنوری شکم پر

  • سیب زمینی بزرگ 2 عدد
  • گوشت چرخ کرده 70 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه‌ای
  • نصف 1 عدد
  • روغن 2 قاشق سوپخوری
  • پنیر موزارلا 30 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر

برای تهیه این غذا، ابتدا سیب زمینی‌ها را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. برای اطمینان از پخته شدن سیب زمینی‌ها می‌توانید یک خلال دندان را در سیب زمینی فرو کنید.

پیاز را نگینی و ریز خرد و سپس سرخ کنید. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری آب به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید کاملا بپزد و آب آن تمام شود. سپس، قارچ را خرد و اضافه کنید و آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن قارچ، رب گوجه و جعفری را اضافه نمایید و در انتها نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

هنگامی که سیب زمینی‌ها را از فر خارج کرده و قدری خنک شد، به صورت افقی آن‌ها را به دو قسمت تقسیم و با قاشق هر قسمت را خالی کنید. دقت داشته باشید که نیاز نیست تمام سیب زمینی را خارج کنید، زیرا در اینصورت غذا طعم اصلی را نخواهد داشت و همچنین ممکن است سیب زمینی از هم باز شود. از مابقی سیب زمینی‌ها می‌توانید برای تهیه کوکو، پوره سیب زمینی یا سالاد اولویه استفاده کنید، در صورت تمایل حتی می‌توانید آن را به سس گوشت نیز اضافه کنید.

اکنون مقداری پنیر روی سیب زمینی‌ها بریزید، سپس سس گوشت را روی آن قرار دهید و در انتها مجددا مقداری پنیر را بر روی آن بریزید.

برای آماده‌سازی سیب زمینی‌ها، می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر یا در سینی فر نچسب قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. تمام مواد این غذا پخته هستند و صرفا باید پنیر آب شود، به همین دلیل نیاز نیست زمان زیادی آن را در فر بگذارید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر بدون گوشت

  • سیب زمینی بزرگ 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل سبز تازه 2 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • جعفری 2 قاشق سوپخوری
  • زیتون سیاه 3 عدد
  • قارچ بزرگ 3 عدد
  • پنیر موزارلا 30 گرم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • آویشن نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم :

به روشی که پیشتر توضیح داده شد، سیب زمینی‌ها را در فر قرار داده و از داخل آن‌ها را خالی کنید. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس قارچ‌ها را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنید و خرد کرده و به دیگر مواد اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را هم خرد کرده و به موادی که در حال تفت دادن هستند، اضافه کنید. به مواد اجازه دهید کمی تفت بخورند و سپس جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری نخودفرنگی پخته شده را به این غذا اضافه کنید. زیتون سیاه را به‌صورت حلقه‌حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در نهایت، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. مقداری پنیر را داخل سیب زمینی‌ها بریزید و سپس روی آن‌ها را با مواد آماده شده پر کنید. در نهایت، مقداری دیگر از پنیر را روی سیب زمینی‌ها بریزید و آن‌ها را در فر قرار دهید تا بپزند.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم :

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم :

پنیر های مختلف در تهیه سیب زمینی تنوری شکم

پنیرهایی مانند پنیر چدار، پنیر پارمزان و پنیر گودا با این غذا به خوبی سازگاری دارند، اما شما می‌توانید از پنیرهای دیگری مانند پنیر موتزارلا، پنیر فتا، پنیر روکفور، یا پنیرهای خامه‌ای نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید. با توجه به نوع پنیری که استفاده می‌کنید، طعم این غذا تغییر خواهد کرد. بنابراین، بهتر است با توجه به سلیقه خودتان، پنیر مناسب را انتخاب کنید.

تهیه سس های مختلف برای سیب زمینی تنوری شکم

می‌توانید این غذا را با سس دیگری نیز تهیه کنید. برای این منظور، می‌توانید از سس‌های مختلفی مانند سس پستو، سس قارچ یا سس طماطم استفاده کنید. به عنوان مثال، برای تهیه این غذا با سس پستو، می‌توانید پیاز را با نمک و فلفل سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. بعد از پخت گوشت، می‌توانید سس پستو و قارچ را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در انتها، سیب زمینی‌ها را با پنیر و سس پستو تهیه شده پر کنید و در فر بگذارید تا بپزند.

همچنین، می‌توانید از سس‌های دیگری مانند سس قارچ یا سس طماطم نیز استفاده کنید. برای تهیه این غذا با سس قارچ، می‌توانید پیاز را سرخ کرده و سپس قارچ را اضافه کنید و آن را سرخ کنید. سپس، گوشت را به پیاز و قارچ اضافه کرده و تفت دهید. بعد از پخت گوشت، می‌توانید سس قارچ و جعفری را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در انتها، سیب زمینی‌ها را با پنیر و سس قارچ تهیه شده پر کنید و در فر بگذارید تا بپزند. با توجه به سلیقه شما، می‌توانید از سس‌های دیگری نیز استفاده کنید و به طعم دلخواه خودتان برسید.

سس موهامارا

سس موهامارا/ درست کردن سس پرطرفدار خاورمیانه

Capture 14

دستور پخت دمپختک با نیمرو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا