در این مقاله، ما به شما طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم را آموزش خواهیم داد. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و برای یک وعده غذایی عالی مناسب است.
مواد لازم برای گوشت آرام پز با کلم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 کیلوگرم گوشت
- 1 عدد بزرگ پیاز
- 500 گرم کل اسلا
- 1 حبه سیر
- 3/4 پیمانه سرکه
- 1 قاشق چای خوری زیره
- 350 گرم سیب زمینی
طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم
در قابلمهای، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بر روی گوشتها نمک و فلفل فراوان بپاشید و هر طرف گوشت را 3 دقیقه تا طلایی شوند بپزید. سپس گوشتها را از قابلمه خارج کنید.
حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید. 1 قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون، پیاز، ترکیب کلم و هویج (کل اسلا) و سیر را اضافه کنید. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید و برای 10 دقیقه تا کلمها نرم شوند، بپزید و مواد را مدام هم بزنید.
حرارت را بالا ببرید. سرکه، زیره و یک و یک چهارم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سیب زمینیها را اضافه کنید، دما را تا حدی که مواد قل بزند، کم کنید. درب ظرف را بگذارید و برای حدود 20 دقیقه تا کلم و سیب زمینیها نرم شوند، بپزید.
گوشتها را به قابلمه برگردانید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر تا گوشتها مغزپخت و سیب زمینیها نرم شوند، بپزید.
نکته: برای بهبود طعم، میتوانید در پایان کمی ادویههای دلخواه به غذا اضافه کنید.
ارسال دیدگاه