طرز تهیه خوراک بادمجان خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت گراتن بادمجان وگوشت

خوراک بادمجان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب بادمجان، گوشت و سیب‌زمینی تهیه می‌شود و طعمی خاص دارد. این غذا مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

  • 500 گرم گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب
  • 4 عدد بادمجان
  • 6 عدد سیب‌زمینی
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل سبز
  • گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • 1 پرس سیر
  • نمک، فلفل، نعناع به مقدار لازم
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 1 فنجان آب

برای تهیه خوراک بادمجان ابتدا پوست بادمجان‌ها را بگیرید و نمک بزنید. سپس بعد از یک ساعت شسته و در روغن کم سرخ کنید. پوست سیب‌زمینی‌ها را کنده و حلقه‌ای برش بزنید و در روغن سرخ کنید. سپس در یک تابه روغن ریخته و پیاز خردشده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌جات را اضافه کرده و تفت دهید و بعد از تغییر رنگ گوشت، سیر رنده‌شده و فلفل سبز را نیز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

در ظرف یا سینی فر که کمی چرب کرده‌اید، در ردیف اول بادمجان‌ها را چیده و سپس مواد گوشتی و سیب‌زمینی سرخ‌شده را قرار دهید. این کار را تا لایه آخر تکرار کنید و روی آخرین لایه با حلقه‌های گوجه‌فرنگی بپوشانید. رب گوجه را با آب رقیق کرده و روی مواد بریزید و در فر با دمای 200 درجه به مدت تقریبی یک ساعت قرار دهید تا مواد پخته شوند. بعد از پخت، با گوجه و جعفری تزیین کنید.

دستورتهیه مربای هویج با خلال بادام

طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام لذیذ و خوشمزه

دستور پخت سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر و با فر

طرز تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا