خوراک بادمجان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب بادمجان، گوشت و سیبزمینی تهیه میشود و طعمی خاص دارد. این غذا مناسب برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیهاست.
- 500 گرم گوشت چرخکرده کمچرب
- 4 عدد بادمجان
- 6 عدد سیبزمینی
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد فلفل سبز
- گوجهفرنگی به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
- 1 پرس سیر
- نمک، فلفل، نعناع به مقدار لازم
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 فنجان آب
برای تهیه خوراک بادمجان ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید و نمک بزنید. سپس بعد از یک ساعت شسته و در روغن کم سرخ کنید. پوست سیبزمینیها را کنده و حلقهای برش بزنید و در روغن سرخ کنید. سپس در یک تابه روغن ریخته و پیاز خردشده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده و ادویهجات را اضافه کرده و تفت دهید و بعد از تغییر رنگ گوشت، سیر رندهشده و فلفل سبز را نیز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
در ظرف یا سینی فر که کمی چرب کردهاید، در ردیف اول بادمجانها را چیده و سپس مواد گوشتی و سیبزمینی سرخشده را قرار دهید. این کار را تا لایه آخر تکرار کنید و روی آخرین لایه با حلقههای گوجهفرنگی بپوشانید. رب گوجه را با آب رقیق کرده و روی مواد بریزید و در فر با دمای 200 درجه به مدت تقریبی یک ساعت قرار دهید تا مواد پخته شوند. بعد از پخت، با گوجه و جعفری تزیین کنید.
ارسال دیدگاه