کیک یزدی یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که با طعمی دلپذیر و بافتی نرم، مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. این کیک به دلیل اندازه مناسب و قابلیت تزئین، مناسب برای پذیرایی و مهمانیها است.
مواد لازم برای تهیهٔ تقریباً یک کیلو کیک یزدی:
- تخممرغ ۳ عدد
- شکر ۲۰۰ گرم
- ماست ۱۵۰ گرم
- روغن مایع ۱۷۵ گرم
- آرد سفید ۳۰۰ گرم
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- هل سبز ساییده یک قاشق چایخوری
به غیر از مواد بالا ریختن یک قاشق سوپخوری گلاب باعث خوش طعم تر شدن شیرینی خواهد شد.
طرز تهیه کیک یزدی:
۱. تخم مرغها را با شکر با تخم مرغ همزنی میزنیم تا کشدار و کرم مانند شود. ماست و روغن مایع را نیز افزوده با همزن مخلوط میکنیم.
۲. در ظرف دیگری آرد را با بیکینگ پودر و پودر هل مخلوط کرده، الک میکنیم. سپس بتدریج به مخلوط شکر و تخممرغ اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.
۳. کاغذهای مخصوص را داخل قالبهای فلزی کیک یزدی یا قالب دوازده تایی مافین میگذاریم. از مواد تا دو سوم داخل قالبها را پر میکنیم سپس قاشق یا کارد را در روغن مایع زده و در وسط کیکها فرو کرده به شکل یک ضربدر خط ایجاد میکنیم.
۴. قالبهای کوچک یزدی را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم تا روی کیکها طلایی شود.
نکته: از نظر اصولی زیاد بهم زدن کیک بعد از ریختن بیکینگ پودر و آرد باعث کم شدن پف کیک خواهد شد و بهتر است تا حدی بهم زد که مواد مخلوط شوند.
میتوانید روی کیک ها را با پاشیدن کنجد تزئین نمایید.
ارسال دیدگاه