درست کردن کیک کار بسیار لذتبخشی است مخصوصا اگه برای یه بعداز ظهر پاییزی درست بشه و با یک فنجان چای گرم میل بشه. “کیک گردو و بادام” کیک خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید.
زمان مهیا کردن:20دقیقه
زمان پخت:45دقیقه
زمان آماده سازی:1ساعت 5دقیقه
مناسب برای:5 نفر
ملل:ایران
مواد لازم
تخم مرغ : ۴عدد
آرد : یک و نیم لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
شکر : یک لیوان که ترجیحا پودرش کنین
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل : یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر پوست پرتغال : در صورت دلخواه.الزامی نیست.
گردو :۱۲عدد
بادام : ۱۵عدد
هل : ۸عدد(پودر شده)
مراحل پخت
ابتدا بادام و گردو و هل را بریزید داخل آسیاب و آسیابشان کنید (تا جایی که له نشوند.)
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید.
سفیده را خوب بزنید تا سفت سفت شود و از ظرف نریزد .
سپس به آن پودر شکر(یا همان شکر) را اضافه کنید و دوباره خوب خوب هم بزنید .
زمانی که سفیده و شکر را خوب زدید زرده و روغن و شیر و وانیل و پودر پوست پرتغال را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
وقتی زرده را خوب هم زدید به مخلوط سفیده و شکر اضافه کنید و کمی هم بزنید و در نهایت همزن را خاموش کنید.
آرد و بکینگ پودر را که ازقبل ۳بار الک کردید را آرام آرام به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مخلوط هل و گردو و بادام را یک قاشق غذاخوری سر پر بردارشته و بقیه آن را به مایع کیک اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط بالا را داخل قالب ریخته و یک قاشق پودر هل و بادام و گردو را بریزید روی مایع کیک و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده.
دمای فر ۱۷۰درجه سانیگراد و به مدت ۴۵دقیقه تنظیم کنید.
ارسال دیدگاه