طرز تهیه کیک گردو و بادام خوشمزه و مقوی

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کیک گردو و بادام

درست کردن کیک گردو و بادام کار بسیار لذتبخشی است و می‌تواند تجربه‌ای شیرین برای شما باشد. این کیک خوشمزه و مقوی مخصوصاً برای یک بعدازظهر پاییزی با یک فنجان چای گرم عالی است. حتماً این دستور را امتحان کنید.

  • زمان مهیا کردن: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • زمان آماده سازی: 1 ساعت و 5 دقیقه
  • مناسب برای: 5 نفر
  • ملل: ایران

مواد لازم

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد : یک و نیم لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • روغن مایع : نصف لیوان
  • شکر : یک لیوان (ترجیحا پودرش کنید)
  • بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • وانیل : یک قاشق مرباخوری سرخالی
  • پودر پوست پرتغال : در صورت دلخواه (الزامی نیست)
  • گردو : ۱۲ عدد
  • بادام : ۱۵ عدد
  • هل : ۸ عدد (پودر شده)

مراحل پخت

ابتدا بادام و گردو و هل را بریزید داخل آسیاب و آسیابشان کنید (تا جایی که له نشوند). سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را خوب بزنید تا سفت سفت شود و از ظرف نریزد. سپس به آن پودر شکر (یا همان شکر) را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. بعد از آن، زرده و روغن و شیر و وانیل و پودر پوست پرتغال را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. زمانی که زرده را خوب هم زدید، به مخلوط سفیده و شکر اضافه کنید و کمی هم بزنید و در نهایت همزن را خاموش کنید. آرد و بکینگ پودر را که از قبل ۳ بار الک کردید، آرام آرام به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مخلوط هل و گردو و بادام را یک قاشق غذاخوری سر پر بردارید و بقیه آن را به مایع کیک اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مخلوط بالا را داخل قالب ریخته و یک قاشق پودر هل و بادام و گردو را بریزید روی مایع کیک و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده. دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

برای بهبود طعم کیک گردو و بادام می‌توانید مقداری دارچین یا هل به مایه کیک اضافه کنید.

کوفته هرمی

طرز تهیه کوفته هرمی خوشمزه برای 5 نفر

۱۶۴۰۲۶

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا