» برگزیده » دستور پخت کیک گردویی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۹ - ۱۰:۱۸

دستور پخت کیک گردویی

دستور پخت کیک گردویی

مواد لازم (برای ۱۲ نفر)
کره نرم شده
یک پیمانه یا ۲۵۰ گرم
شکر معمولی یا قهوه‌ای
یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آرد سفید
۱۹۰ گرم
بیکینگ پودر
۲ قاشق چای‌خوری
نمک
۱ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ
۴ عدد
 شیر
یک سوم پیمانه یا ۸۰ میلی‌لیتر
عصاره وانیل
۲ قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده
یک چهارم پیمانه یا ۱۴۰ گرم

 

مواد لازم برای کیک گردویی

مراحل پخت کیک

  • اول از همه باید فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • قالب کیک را چرب کرده و کمی آردپاشی کنید. (می‌توانید برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، ته قالب‌ را کاغذ روغنی مخصوص کیک پهن کنید.)
  • آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
  • گردوها را خرد کنید. (سایز گردو از اندازه یک نخود فرنگی بزرگتر نباشد.)
  • در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید.
  • کره و شکر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کاملا هم بزنید. این کار را تا وقتی که به یک مایعی یکدست، سبک و کرکی تبدیل شود ادامه دهید.

 

مخلوط کردن مواد کیک گردویی

 

  • در این مرحله نیمی از مخلوط آردی را به مایه کیک بیافزائید و هم بزنید.
  • سپس شیر و بعد از آن مابقی آرد را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  • گردوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • حال مایه کیک را درون قالب کیک بریزید و آن‌ها را در فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و اجازه دهید کیک گردویی تان به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه به خوبی بپزد.
  • بعد از اتمام فرایند پخت، کیک را از فر بیرون آوردید؛ ۲ دقیقه صبر کنید و سپس آن را از قالب‌ها جدا کنید.

 

کیک گردویی بعد از پخت

طرز تهیه باترکریم وانیلی

مواد لازم
کره نرم شده
۱۵۰ گرم
شکر قنادی (یا پودرشکر)
نصف پیمانه یا ۳۰۰ گرم
عصاره وانیل
۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

  • در یک کاسه کره نرم شده، وانیل و شکر را مخلوط کنید و با قاشق به خوبی هم بزنید. (اگر بخواهید با همزن برقی این مواد را مخلوط کنید ذرات شکر به بیرون پرتاب خواهند شد!) تا زمانی که به یک ترکیب یکدست تقریبا سفید و کرکی برسید به هم زدن ادامه دهید.
  • حالا باترکریم را برای بررسی میزان شیرین بودن آن بچشید؛ اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد مقداری شکر به سلیقه خودتان اضافه کنید.

نکته: اگر طعم قهوه را دوست دارید می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری قهوه اسپرسو را به باترکریم اضافه کنید.


نحوه چیدمان کیک:

  • هنگامی که کیک‌ به طور کامل خنک شد، آن را به دو نیم تقسیم کنید.
  • یکی از لایه‌ها را بردارید و یک لایه از باترکریم به طور یکنواخت روی آن بمالید.
  • لایه دوم کیک را بردارید، بر روی کیک قبلی بگذارید و یک لایه از باترکریم روی تمامی کیک پخش کنید.
  • می‌توانید برای تزئین از گردو استفاده کنید.

یک فنجان چای برای خودتان بریزید و به همراه این کیک خوشمزه میل کنید.

 

کیک گردو خوشمزه

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : برگزیده , دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.