دستور پخت کیک هویج

چهارشنبه 4 بهمن 1396 آشپزی
دستور پخت کیک هویج

دستور پخت کیک هویج

مواد لازم برای کیک هویج

  1. هویج :3 فنجان (رنده شده)
  2. آرد :2 فنجان
  3. شکر :2 فنجان
  4. جوش شیرین :2 قاشق چایخوری
  5. نمک :نصف قاشق چایخوری
  6. دارچین :یک قاشق چایخوری
  7. تخم مرغ :4 عدد
  8. روغن نباتی :1/5 فنجان
  9. عصاره وانیل :1/5 قاشق چایخوری
  10. آناناس :240 گرم
  11. گردو :3/4 فنجان (خرد شده)
  12. پنیر خامه ای :240 گرم
  13. کره :نصف فنجان
  14. شکر قنادی :3/5 فنجان
کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

 

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک قالب کیک 22 در 32 سانتی متری را چرب کنید و کف آن آرد بپاشید.
در یک کاسه بزرگ هویج رنده شده، آرد، شکر، جوش شیرین ، نمک و دارچین را مخلوط کنید. تخم مرغ ها، عصاره وانیل، آناناس له شده و گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
کیک میوه ای
منبع:نمناک
ولنتاین

نحوه تهیه ژله ولنتاین

دستور پخت کیک مرغ

دستور پخت کیک مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا