دستور پخت کیک هویج
مواد لازم برای کیک هویج
- هویج :3 فنجان (رنده شده)
- آرد :2 فنجان
- شکر :2 فنجان
- جوش شیرین :2 قاشق چایخوری
- نمک :نصف قاشق چایخوری
- دارچین :یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ :4 عدد
- روغن نباتی :1/5 فنجان
- عصاره وانیل :1/5 قاشق چایخوری
- آناناس :240 گرم
- گردو :3/4 فنجان (خرد شده)
- پنیر خامه ای :240 گرم
- کره :نصف فنجان
- شکر قنادی :3/5 فنجان
طرز تهیه کیک هویج
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک قالب کیک 22 در 32 سانتی متری را چرب کنید و کف آن آرد بپاشید.
در یک کاسه بزرگ هویج رنده شده، آرد، شکر، جوش شیرین ، نمک و دارچین را مخلوط کنید. تخم مرغ ها، عصاره وانیل، آناناس له شده و گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه