دستور پخت کیک مکزیکی شکلاتی

شنبه 26 خرداد 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک مکزیکی شکلاتی

مواد لازم

  • آرد: 150 گرم
  • شکر:150 گرم
  • تخم مرغ: 6عدد
  • شکلات مایع:150 تا 200 گرم
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
  • مارمالاد زرد آلو یا کرم پاتیسیر: یک ونیم لیوان
  • بکینگ پودر:2 قاشق مربا خوری
  • توت فرنگی: به مقدار دلخواه

دستور طبخ کیک شکلاتی مکزیکی

ابتدا قالب مورد نظر را برای کیک چرب کنید و فر را تا دمای 175 درجه گرم کنید. زرده ها و سفیدی تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط نمایید و به هم بزنید تا رنگ آن کم رنگ شود. سپس پودر کاکائو و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.

سفیده تخم مرغ را آن قدر به هم بزنید تا کف کند و سفت شود و به راحتی از ظرف جدا نگردد. برای ادامه طرز تهیه کیک مکزیکی سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می‎کنید.

حالا آرد را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یک دست شوند. مایه کیک را در قالب چرب شده ریخته می شود و در طبقه پایینی فر قرار می‎دهیم. به طور تقریبی 50 دقیقه زمان برای پختن کیک لازم است.

بعد از 50 دقیقه کیک را از فر بیرون می‎آوریم و آن را از پهلو به چند لایه تقسیم می کنیم و بین لایه ها کرم پاتیسیر ریخته می شود و لایه‎ها را روی هم قرار می‎دهیم. فراموش نکنید که ریختن مارمالاد زرد آلو اختیاری است و در واقع یک نوع تزیین برای کیک شکلاتی به حساب می‎آید. البته گذشته از تزیین، از طعم بسیار خوب و مطلوب کرم پاتیسیر در کیک نباید غافل شد. شما می‎توانید از مارمالاد توت فرنگی یا سیب و … در بین کیک استفاده کنید. این مسئله بستگی به ذوق و سلیقه شما دارد.

در آخر مایع شکلات را به روش بن ماری ذوب می‎کنیم و روی کیک می‎مالیم و با استفاده از توت فرنگی کیک مان را تزیین می کنیم. کیک خوشمزه شما آماده است. امیدوارم آموزش طبخ کیک مکزیکی، مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع:آکا ایران

 

معرفی شاسی بلند لوکس کادیلاک XT4

معرفی شاسی بلند لوکس کادیلاک XT4

انواع روش های قلمه زدن گیاهان

انواع روش های قلمه زدن گیاهان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا