مواد لازم
- آرد: 150 گرم
- شکر:150 گرم
- تخم مرغ: 6عدد
- شکلات مایع:150 تا 200 گرم
- پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
- مارمالاد زرد آلو یا کرم پاتیسیر: یک ونیم لیوان
- بکینگ پودر:2 قاشق مربا خوری
- توت فرنگی: به مقدار دلخواه
دستور طبخ کیک شکلاتی مکزیکی
ابتدا قالب مورد نظر را برای کیک چرب کنید و فر را تا دمای 175 درجه گرم کنید. زرده ها و سفیدی تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط نمایید و به هم بزنید تا رنگ آن کم رنگ شود. سپس پودر کاکائو و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.
سفیده تخم مرغ را آن قدر به هم بزنید تا کف کند و سفت شود و به راحتی از ظرف جدا نگردد. برای ادامه طرز تهیه کیک مکزیکی سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنید.
حالا آرد را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یک دست شوند. مایه کیک را در قالب چرب شده ریخته می شود و در طبقه پایینی فر قرار میدهیم. به طور تقریبی 50 دقیقه زمان برای پختن کیک لازم است.
بعد از 50 دقیقه کیک را از فر بیرون میآوریم و آن را از پهلو به چند لایه تقسیم می کنیم و بین لایه ها کرم پاتیسیر ریخته می شود و لایهها را روی هم قرار میدهیم. فراموش نکنید که ریختن مارمالاد زرد آلو اختیاری است و در واقع یک نوع تزیین برای کیک شکلاتی به حساب میآید. البته گذشته از تزیین، از طعم بسیار خوب و مطلوب کرم پاتیسیر در کیک نباید غافل شد. شما میتوانید از مارمالاد توت فرنگی یا سیب و … در بین کیک استفاده کنید. این مسئله بستگی به ذوق و سلیقه شما دارد.
در آخر مایع شکلات را به روش بن ماری ذوب میکنیم و روی کیک میمالیم و با استفاده از توت فرنگی کیک مان را تزیین می کنیم. کیک خوشمزه شما آماده است. امیدوارم آموزش طبخ کیک مکزیکی، مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.
منبع:آکا ایران
ارسال دیدگاه