طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و آسان

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کیک مرغ

کیک مرغ یک غذای دلچسب و سالم است که می‌تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. این دستور پخت کیک مرغ نه تنها ساده است، بلکه طعمی خوشمزه و منحصر به فرد دارد که مهمانان شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

مواد لازم برای کیک مرغ

  • سیــنه مرغ: دو عدد
  • ژامبون مرغ: 250 گرم
  • پیازچه: نیم کیلو
  • گردو: دویست و پنجاه گرم
  • نان تست: به میزان لازم
  • ماست: یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز: به میزان لازم
  • خامه: صد گرم

کیک مرغ

طرز تهیه:

گردو و ژامبون مرغ را ریز خرد کرده و سیــنه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و کمی آب لیمو بپزید. پیازچه ها را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کنید. سس مایونز، ماست و خامه را با هم مخلوط کنید و سپس همه مواد خرد شده را در آسیاب سبزی بریزید. سس را به نسبت یک به سه به مواد اضافه کنید تا مایه کیک به صورت ملات نرم در بیاید.

نان تست را در کف ظرف بچینید و یک لایه از مواد تهیه شده را روی آن بمالید. این کار را تکرار کنید تا به ارتفاع مطلوب برسید. برای تزئین می‌توانید از کاهو، پیازچه و مواد دیگر استفاده کنید.

این کیک مرغ به دلیل داشتن پروتئین و چربی کم، انتخابی سالم و خوشمزه برای هر میهمانی است.

طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

دستور پخت پیراشکی مربایی

طرز تهیه پیراشکی مربایی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا