کیک مرغ یکی از غذاهای جذاب و خوشمزه است که میتواند به عنوان یک پیشغذا یا وعده اصلی در مهمانیها سرو شود. تهیه این کیک مرغ بسیار آسان است و با طعم لذیذ خود همه را تحت تأثیر قرار میدهد.
برای تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز دارید.
- نان تست: یک بسته
- سینه مرغ: 500 گرم
- خیارشور: 200 گرم
- پیازچه: 100 گرم
- ماست: یک پیمانه
- سس مایونز: یک دوم پیمانه
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- جعفری: 3 الی 4 شاخه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
چند نکته:
- از آنجا که در تهیه این غذا از خیارشور استفاده میشود به نمک زیادی احتیاج ندارد.
- نیازی به ماست خامهای یا ماست چکیده نیست، فقط باید از ماست شیرین استفاده کنید.
طرز تهیه کیک مرغ
- ابتدا سینه مرغ را آبپز کنید و سپس آن را ریش ریش کنید.
- خیارشور و پیازچه را خرد کرده و با مرغ مخلوط کنید.
- ماست، سس مایونز و خامه را مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.
- یک ردیف نان تست در ظرف بچینید و مقداری از مخلوط مرغ را روی آن بگذارید.
- این کار را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند.
- کیک را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
- جعفری را خرد کرده و روی کیک بپاشید.
برای تزیین کیک مرغ میتوانید از خیارشور و گوجه استفاده کنید. بافت لطیف و منسجم این غذا امکان تزیینهای متفاوت را فراهم میکند.
ارسال دیدگاه