طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و خانگی

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

کیک مرغ یکی از غذاهای جذاب و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذا یا وعده اصلی در مهمانی‌ها سرو شود. تهیه این کیک مرغ بسیار آسان است و با طعم لذیذ خود همه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

برای تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز دارید.

  • نان تست: یک بسته
  • سینه مرغ: 500 گرم
  • خیارشور: 200 گرم
  • پیازچه: 100 گرم
  • ماست: یک پیمانه
  • سس مایونز: یک دوم پیمانه
  • خامه: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری: 3 الی 4 شاخه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

چند نکته:

  • از آنجا که در تهیه این غذا از خیارشور استفاده می‌شود به نمک زیادی احتیاج ندارد.
  • نیازی به ماست خامه‌ای یا ماست چکیده نیست، فقط باید از ماست شیرین استفاده کنید.

طرز تهیه کیک مرغ

  1. ابتدا سینه مرغ را آبپز کنید و سپس آن را ریش ریش کنید.
  2. خیارشور و پیازچه را خرد کرده و با مرغ مخلوط کنید.
  3. ماست، سس مایونز و خامه را مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.
  4. یک ردیف نان تست در ظرف بچینید و مقداری از مخلوط مرغ را روی آن بگذارید.
  5. این کار را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند.
  6. کیک را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
  7. جعفری را خرد کرده و روی کیک بپاشید.

برای تزیین کیک مرغ می‌توانید از خیارشور و گوجه استفاده کنید. بافت لطیف و منسجم این غذا امکان تزیین‌های متفاوت را فراهم می‌کند.

تزیین کیک مرغ
تزیین کیک مرغ
طرز تهیه کیک مرغ و نحوه سرو آن
تزیین کیک مرغ
طرز تهیه کیک مرغ و نحوه سرو آن

دستور تهیه نان پنجیک خوشمزه در فر 

طرز تهیه نان زعفرانی خوشمزه و سالم

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا