مواد لازم
آرد ذرت خیلی ریز: ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد سفید گندم: ۱/۲ تا ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
شیر یا آب: ۱ پیمانه (شیر بادام در صورت وگان بودن)
شکر: ۱ پیمانه
گردو: ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
زردچوبه: ۲ تا ۴ قاشق چایخوری (به نکات مهم مراجعه کنید)
بیکینگ پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. آرد ذرت و آرد گندم را الک کنید و در کاسه بریزید. بیکینگ پودر را هم حتما در مواد الک کنید. آردها را با یک ویسک دستی بهم بزنید تا مخلوط شوند. شکر را هم اضافه کرده و بهم بزنید. سپس شیر یا آب، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و با چنگال بهم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط بخاطر وجود آرد ذرت حالت خمیری و چسبناک ندارد و مقداری شل است.
۲. قالب کیک را چرب کنید و مواد را در آن بریزید. روی آن نیمی از گردو، بادام یا هر آجیل دیگری که دوست دارید بریزید، ولی معمولا از گردو استفاده میشود من برای اولین بار که درست کردم از گردو استفاده نکردم و مزه آن خیلی خوب بود. حتی میتوانید گردو را در کاسه همراه مواد مخلوط کنید سپس مواد را داخل قالب بریزید. برای درست کردن این کیک بهتر است از یک قالب با قطر کم و از نوع کمربندی استفاده کنید. چون همانطور که قبلا گفتم این کیک ترد است و زود خرد میشود بنابراین با قالب کمربندی به راحتی میتوان آن را یکجا خارج کرد. من قالب کمربندی نداشتم بنابراین از همان ظرف پیرکس همیشگی استفاده کردم.
۳. قالب کیک را در فر از پیش گرم شده بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. زمان پخت کیک بستگی به نوع فر شما دارد، ولی برای من همان ۳۰ دقیقه که در همه جا گفته میشود مناسب بود. پس از این زمان کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را به صورت خطوطی موازی و عمود بر هم برش بزنید. باقیمانده گردوها را روی آن بپاشید. کیک را با چای سرو کنید.
ارسال دیدگاه