» برگزیده » دستور پخت کیک شکلات با لحاف پنیری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۲ - ۱۰:۱۵

 کد خبر: 153634
 111 بازدید

دستور پخت کیک شکلات با لحاف پنیری

دستور پخت کیک شکلات با لحاف پنیری

 

مواد لازم برای کیک شکلاتی:

تخم مرغ : چهار عدد
آرد : یک و یک سوم لیوان
پودر کاکائو روشن: یک قاشق غذاخوری سر پر
پودر کاکائو تیره: یک قاشق غذاخوری سر پر
شکر : یک لیوان سر خالی
بیکینگ_پودر: یک قاشق مربا خوری
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
آب: یک چهارم لیوان
روغن: یک چهارم لیوان

مواد لازم برای لحاف پنیری:

پنیر ماسکارپونه: دویست گرم
تخم مرغ: یک عدد
پودر قند: دو قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت: نصف قاشق غذاخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی :

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم سفیده ها رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره.
در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.
حالا روغن و آب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت شود، حالا سفیده ی فرم گرفته رو در سه مرحله به مواد کیک اضافه کرده ،آرام و بصورت دورانی مخلوط میکنیم بعد قالب مستطیلی به ابعاد بیست در سی (۲۰×۳۰) را چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم. سپس بدون معطلی مواد پنیری را نیز حاضر میکنیم. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه همزدن کافی است. مواد را داخل قیف ریخته و بصورت مورب روی کیک می ریزیم به شکل لحاف، وقتی کار ریختن مواد تمام شد مواد باقیمانده را دوباره روی همان خطوط می ریزیم و همه مواد را تمام می کنیم.
و داخل فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت، بهتر است یک خلال چوبی در کیک فرو کنید اگر کیک به خلال نچسبید کیک آماده هست ، پس از پخت تا ۱۰ دقیقه در فر را نیمه باز بگذارید و کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد. نوش جان

 


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : برگزیده , دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.