کیک ساندویچ یکی از پیشغذاهای محبوب و ساده است که میتوان آن را برای مهمانیها یا عصرانه تهیه کرد. این کیک خوشمزه با لایههای نان و مواد دلخواه تهیه میشود و به سادگی قابل آمادهسازی است.
مواد لازم برای کیک ساندویچ
- ژامبون یا رست بیف: ۴ ورق یک سانتی
- نان تست برش نخورده: ۱ عدد
- گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ عدد
- سس مایونز: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
- پنیر خامهای: ۵۰۰ گرم
- جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
- گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک ساندویچ
دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانت بردارید. بقیه ی نان را از عرض چهار برش بزنید. پنیر خامهای را با سس مایونز مخلوط کنید تا به صورت کرم درآید. به گوجه فرنگی های ورقه شده کمی نمک بزنید. یک لایه نان را ظرف مورد نظر قرار داده، رویش را کرم مالیده، ژامبون را روی آن قرار دهید. (ژامبونها را به اندازهی نان برش بزنید).
به یک لایهی دیگر کمی کرم زده، روی ژامبون قرار داده کمی فشار دهید تا به لایهی ژامبون بچسبد. دوباره روی نان را کرم مالیده و دو ظرفش را گوجه فرنگی اسلایس شده قرار دهید. بین دو گوجه فرنگی را نیز جعفری و گشنیز خردشده بریزید.
به نان بعدی کرم مالیده و آن را روی گوجه فرنگی قرار دهید. دوباره روی نان کرم زده ژامبون بگذارید. به آخرین لایه، کرم زده روی ژامبون قرار دهید. کمی فشار داده تا به هم بچسبد. روی تمام سطح کرم بکشید و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی درآورده و روی کیک را تزیین کنید. این کیک را به مدلهای مختلف میتوان درست کرد.
ارسال دیدگاه