» دسر » نحوه پخت کیک زردآلو خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۳۰ - ۱۶:۵۴

نحوه پخت کیک زردآلو خوشمزه

نحوه پخت کیک زردآلو خوشمزه

کیک زردآلو , مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزید.

مواد مورد نیازکیک زرد آلو


آرد (الک شده): ۲۲۵ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ ق چمواد مورد نیاز رویهقیسی: یک دوم پیمانه
کره: ۶۰ گرم
شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
گردو (خردشده): یک سوم پیمانه

——————————————-

طرز تهیه کیک زردآلو

۱٫ قالب گرد میان تهی به قطر ۲۰ سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.

۲٫ برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.

۳٫ کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید.
سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.

منبع:نیک صالحی


برچسب ها : , , , , , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.