دستور پخت کیک با طعم زردآلو

پنج‌شنبه 28 دی 1396 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک با طعم زردآلو

دستور پخت کیک با طعم زردآل

مواد لازم برای کیک با طعم زردآلو

  1. 3 فنجان آرد
  2. 3 فنجان شکر ریزدانه
  3. یک و نیم فنجان کره یا مارگارین
  4. نیم فنجان خامه ترش
  5. نیم فنجان نکتار زردآلو
  6. 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  7. نیم قاشق چایخوری نمک
  8. نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  9. 6 عدد تخم مرغ
  10. 1 قاشق غذاخوری پودر قند (اختیاری)
کیک با طعم زردآلو

طرز تهیه کیک با طعم زردآلو

فر را بگذارید در دمای 325 درجه فارنهایت گرم شود. قالب دلخواهتان را بردارید و ته و کناره های آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
 در کاسه بزرگی همه مواد لازم را بجز پودر قند با میکسر و سرعت کم به مدت 30 ثانیه بزنید. دو دقیقه دیگر با سرعت متوسط آن را هم بزنید و سپس خمیر را در قالب بریزید.
 حدود یک ساعت و 25 دقیقه تا یک ساعت و نیم آن را در فر بپزید تا وقتیکه خلال دندان در آن می زنید تمیز بیرون بیاید. سپس بگذارید 20 دقیقه در فر سرد شود و قالب را از فر درآورده و بگذارید 1 ساعت بماند. بعد می توانید روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.
کیک با طعم زردآلو
مجله خواندنی خودرو(۱۲)

مجله خواندنی خودرو(۱۲)

دستورپخت تیرامیسو با موز و کیک اسفنجی

دستورپخت تیرامیسو با موز و کیک اسفنجی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا