کوکو گل کلم با سبزیجات

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400 آشپزی
دستور پخت کوکو گل کلم با سبزیجات

کوکو گل کلم با سبزیجات

یک غذای گیاهی و با کالری بسیار کم که هم میتوان در روغن هم در فر آن را درست کرد! با افزودن سبزیجات مختلف به این کوکو به این غذاهای لذیذ تنوع ببخشید!

۱. طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی و هویج

 

مواد لازم
گل کلم500 گرم
هویج300 گر
سیب زمینی300 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
تخم مرغ8 عدد
پیاز متوسط1 عدد
گوجه فرنگی متوسط3 عدد
زعفران ساییده1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغنبه میزان لازم
کوکو گل کلم با سبزیجات

کوکو گل کلم با سبزیجات

دستور تهیه:

  1. گل کلم را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود، سپس به قطعات خیلی ریز خرد کنید.
  2. هویج و سیب زمینی را شسته، پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  3. فلفل دلمه‌ای را شسته، تخم‌های آن را بگیرید و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید.
  4. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  5. در قابلمه‌ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید و گل کلم را در آب جوش بریزید. صبر کنید تا گل کلم نیم پز شود سپس آن را در آبکش صاف کنید.
  6. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود.
  7. هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. گل کلم را نیز اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  8. تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  9. سبزیجات پخته و گوجه فرنگی خرد شده را در مایه تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  10. در تابه‌ی نچسبی روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید و درب تابه را ببندید.
  11. حرارت را کم کرده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مایه کوکو بسته شود، سپس زیر کوکو شعله پخش کن قرار دهید و ۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود.
    کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
  12. کوکو گل کلم را با نان، خیار شور و سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.
کوکو گل کلم با سبزیجات

کوکو گل کلم با سبزیجات


 ۲. طرز تهیه کوکو گل کلم با قارچ در فر

مواد لازم
گل کلم ریز خرد شده1 عدد کوچک
قارچ ورقه شده300 گرم
پیاز ریز خرد شده1 عدد متوسط
سیر له شده2 حبه
جعفری ساطوری شده1/2 فنجان (40 گرم)
زردچوبه1/4 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز1 قاشق چایخوری
نمک1.5 قاشق چایخوری
فلفل1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ4 عدد
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
آرد برنج یا نشاسته سیب زمینی1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده1/2 فنجان (100 گرم)
روغن1/2 فنجان (120 میلی لیتر)

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. ۱/۴ فنجان روغن را در تابه‌ای با سایز متوسط و مناسب فر ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز طلایی شود.
  3. سیر، گل کلم خرد شده، نمک، فلفل، زیره سبز، زردچوبه و جعفری خرد شده را اضافه کرده و حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گل کلم نرم شود.
  4. قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن روی حرارت بالا در تابه دیگری تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، بکینگ پودر، آرد برنج یا آرد سیب زمینی و پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. مخلوط تخم مرغ را به محتویات تابه اضافه کرده و سریع هم بزنید. حرارت را کم کرده و روی سطح کوکو را صاف کنید. باقیمانده روغن را دور کوکو بریزید و اجازه دهید ۴ دقیقه بپزد.
  7. تابه را به مدت ۱۰-۸ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا کناره‌های کوکو سرخ شده و از دیواره‌های تابه جدا شود.
  8. کوکو را از فر خارج کرده، در ظرف سرو قرار دهید و با نان، سبزی خوردن و ماست میل کنید.

 

 

دستور پخت استیک مرغ خوشمزه

دستور پخت استیک مرغ خوشمزه

کوفته بلغور با سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا