دستور پخت کوکو نخود فرنگی

شنبه 29 دی 1397 آشپزی
دستور پخت کوکو نخود فرنگی

مواد لازم
نخود فرنگی پاک شده ۲۵۰ گرم
آرد ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده۱/۳ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
دستور تهیه:
  • نخود فرنگی را شسته و با مقداری آب و نمک در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید.
  • درب قابلمه را بسته و صبر کنید تا نخود فرنگی پخته و کاملا نرم شود. آب نخود فرنگی باید کاملا خورد رود، بنابراین اگر آب آن هنوز تمام نشده، درب قابلمه را باز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا آب آن خورد رود.
  • نخود فرنگی پخته را با پشت قاشق له کنید یا در غذاساز بریزید تا له شود.
  • نخود فرنگی له شده را در کاسه‌ای بریزید، آرد و پنیر پارمزان رنده شده را به آن اضافه کرده و با چنگال مخلوط کنید.
  • یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
  • بکینگ پودر و شیر را نیز اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  • تابه‌ی نچسبی را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن را به آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید روغن داغ شود، سپس با قاشق از مایه‌ی کوکو در روغن بریزید.
  • وقتی یک طرف کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
  • کوکو نخود فرنگی را در ظرف سرو بکشید و همراه با نان و ترشی سیر یا ترشی انبه نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی

روش فریز کردن نخود فرنگی

  • نخود فرنگی‌ها را پاک کرده و بشویید.
  • در یک قابلمه نسبتا بزرگ، آب را به جوش آورده و در حالی که حرارت زیاد است نخود فرنگی را به آب در حال جوش اضافه کنید.
  • در ظرف دیگری مقداری آب و یخ بریزید.
  • پس از اینکه نخود فرنگی حدود ۳ دقیقه در آب جوشید، آن را صاف کنید و بلافاصله در آب و یخ بریزید تا به آن شوک وارد شود.
  • اجازه دهید نخود فرنگی ۳ دقیقه در آب و یخ بماند، سپس آن را صاف کنید.
  • پس از خارج شدن آب نخود فرنگی، آن را بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.
کوکو نخود فرنگی یکی از غذا‌های گیاهی است که به راحتی و در زمان کوتاهی درست می‌شود و به عنوان شامی سبک مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورت عدم دسترسی به نخود فرنگی تازه برای تهیه این کوکو می‌توان از کنسرو نخود فرنگی و یا نخود فرنگی نگهداری شده در فریزر استفاده کرد. استفاده از کنسرو نخود فرنگی یا نخود فرنگی فریز شده هرچند در طعم غذا تاثیر زیادی ندارد، ولی مسلما از خواص نخود فرنگی تازه برخوردار نیست. به هر حال برای ایجاد تنوع غذایی در همه فصول سال، ناچار به استفاده از کنسرو‌ها و یا سبزیجات یخ زده هستیم.
نحوه پخت لوف مرغ (مرغ قالبی)

دستور پخت لوف مرغ (مرغ قالبی)

ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

نحوه پخت انواع ساندویچ با پنیر چدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا