» آشپزی » نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۱۳ - ۱۳:۱۸

 کد خبر: 143267
 301 بازدید

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه
کوفته یکی از غذا‌های سنتی ایران است که انواع مختلفی داشته و تقریبا تمام انواع آن بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیاری نیز دارد. کوفته نخودچی یکی از محبوب‌ترین انواع کوفته است، از اینرو در ادامه طرز تهیه کوفته نخودچی را شرح خواهیم داد.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته نخودچی

به منظور تهیه کوفته نخودچی برای دو الی سه نفر، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آرد نخودچی ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
آب لیمو یک استکان
شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
روغن  حدود ۲۰۰ گرم
آب حدود ۵ لیوان برای مایه کوفته
رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم

چند نکته:

  • آبلیمو به عنوان چاشنی این غذا استفاده می‌شود و در صورت تمایل می‌توانید به جای آن از سرکه انگور نیز استفاده کنید.
  • بسته به ذائقه خودتان می‌توانید مقدار شکر را کمتر یا بیشتر کنید. شکر برای این منظور به کوفته اضافه می‌شود که طعم آن ترش و شیرین شود.

کوفته نخودچی

طرز تهیه کوفته نخودچی

  1. ابتدا زعفران را با مقداری آب جوش مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید تا رنگ خود را به آب بدهد.
  2. فلفل و زعفران را در مقدار کمی از پنج لیوان آبی که داشتید، حل کنید.
  3. سپس آن را به گوشت چرخ شده اضافه کنید و بهم بزنید.
  4. آرد نخودچی را نیز با گوشت مخلوط کنید.
  5. اکنون مابقی آب را به تدریج به گوشت و آرد اضافه کنید و بهم بزنید.
  6. اضافه کردن آب را ادامه دهید تا مایه نرم و لطیف شده و به دست نچسبد.
  7. سپس به مدت چند دقیقه مایه را با دست ورز دهید.
  8. از مایه کوفته‌هایی گرد به اندازه یک گردو درست کنید. برای اینکار مقداری از مایه را برداشته در کف دست خود قرار دهید و کف دو دستتان را به حالت دورانی حرکت دهید تا مایه گرد شود.
  9. سپس کوفته‌ها را در مقدار کمی روغن تفت دهید. اینکار برای این است که کوفته‌ها هنگام پخت متلاشی نشود و شکل خود را حفظ کنند.
  10. پیازها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. چهار الی پنج لیوان آب به آن اضافه کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
  11. کوفته‌ها را درون آب در حال جوش بیندازید و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
  12. سپس آبلیمو یا سرکه را با شکر مخلوط کنید و به کوفته اضافه کنید. توجه داشته باشید که این غذا باید طعم ترش و شیرین داشته باشد، بنابراین ابتدا چاشنی را بچشید و سپس آن را به غذا اضافه کنید.
  13. در پایان نیز کمی نمک و رب گوجه فرنگی را به غذا افزوده و به آرامی اندکی بهم بزنید.
  14. پس از آنکه کوفته‌ها طعم چاشنی را گرفتند، غذا آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.
در صورت تمایل می‌توانید کوفته نخودچی را با برنج نیز سرو کنید، در این صورت این مقدار مواد اولیه برای چهار نفر کافی خواهد بود. برای چهار نفر به حدود ۷۵۰ گرم برنج نیاز خواهید داشت.
منبع:ستاره

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.