طرز تهیه کوفته شویدباقلا خوشمزه و راحت

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کوفته شوید باقلا

کوفته شویدباقلا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از برنج، باقلا و شوید تهیه می‌شود. این غذا به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی شناخته می‌شود.

مواد لازم برای کوفته شویدباقلا

  • برنج: یک لیوان
  • شوید خرد شده: 100 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • گوشت چرخ شده: 350 گرم
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • باقلا: یک پیمانه
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته شویدباقلا

ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم‌پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید، چهار قاشق کافی است. اگر شوید تازه بود، تقریبا یک لیوان می‌شود.

برنج نیم‌پز، باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.

بقیه پیاز ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته ها پخته شود.

در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.

طرز تهیه چیبس پیتا

طرز تهیه چیبس پیتا خوشمزه و سالم

دستور پخت مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و خوش‌عطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا