کوفته شویدباقلا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از برنج، باقلا و شوید تهیه میشود. این غذا به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی شناخته میشود.
مواد لازم برای کوفته شویدباقلا
- برنج: یک لیوان
- شوید خرد شده: 100 گرم
- پیاز: 2 عدد
- تخم مرغ: 3 عدد
- گوشت چرخ شده: 350 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- باقلا: یک پیمانه
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته شویدباقلا
ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیمپز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده میکنید، چهار قاشق کافی است. اگر شوید تازه بود، تقریبا یک لیوان میشود.
برنج نیمپز، باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
بقیه پیاز ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته ها پخته شود.
در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.
ارسال دیدگاه