کوفته برنجی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که میتوان آن را با گوشت و یا بدون گوشت تهیه کرد. در اینجا طرز تهیه کوفته برنجی با گوشت را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای ۳ نفر :
- برنج: ۱ پیمانه
- لپه: ۱/۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ کوچک: ۱ عدد
- سبزی های معطر: به مقدار لازم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد
برای تهیه سس کوفته نیز به مواد زیر نیاز داریم:
- پیاز: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- ادویه شامل فلفل سیاه، زردچوبه، کاری و دارچین: به مقدار لازم
- سیر: یک حبه (دلخواه)
طرز تهیه کوفته برنجی با گوشت: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت میدهیم. در ظرفی دیگر لپه را میپزیم. در این فاصله، پیاز تفت خورده، گوشت، سبزیجات، فلفل دلمهای رنده شده، تخم مرغ و مقداری نمک را خوب با هم ورز میدهیم. شما میتوانید مقداری از ادویههای سس را داخل کوفته اضافه کنید.
وقتی لپه نیمپز شد، برنج را شسته به آن اضافه میکنیم و کمی نمک میزنیم تا برنج وا نرود. سپس سس را حاضر میکنیم. پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، رب را اضافه میکنیم و سپس ادویهها و گوجه را به مواد اضافه میکنیم. همه را با هم تفت میدهیم و در آخر آب اضافه میکنیم. مقدار آب باید به اندازهای باشد که وقتی کوفتهها را در ظرف میچینیم، تا وسط کوفتهها را بگیرد. میگذاریم به جوش بیاید.
حالا برنج را آبکش کرده و به مواد گوشتی اضافه میکنیم. خوب با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا چسبناک شود. سپس به اندازه یک پرتقال از مواد برداشته و توی دست گرد میکنیم و داخل سس میگذاریم. این مواد ۳ یا ۴ کوفته میشود. وقتی آنها را در ظرف چیدید، به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه به دم بگذارید. کوفته خوشمزه ما حاضر است. نوش جان!
ارسال دیدگاه