طرز تهیه کماج شمالی خوشمزه و ساده

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
طرز درست کردن کماج شمالی

کماج شمالی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب شمال ایران است که با عطر گلاب و زعفران تهیه می‌شود. این دسر لذیذ، برای مناسبت‌های مختلف و میان وعده‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم برای تهیه کماج شمالی

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 180 گرم
  • گلاب: 1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
  • شیر: 200 میلی لیتر
  • آرد برنج: 100 گرم
  • آرد گندم: 85 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

طرز تهیه کماج شمالی

  1. تخم مرغ و شکر را در یک ظرف بزرگ با دیواره بلند، ریخته و با همزن برقی آن را خوب هم بزنید تا روشن و کشدار شود.
  2. آرد برنج را از الک ریز رد کنید تا مطمئن شوید کاملا نرم است.
  3. گلاب، شیر، و آرد برنج را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
  4. آرد گندم، بکینگ پودر، و پودر هل را هم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
  5. مخلوط حاصل را با همزن برقی در حدی که مایه صاف و یکدست شود هم بزنید.
  6. دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید تا گرم شود و سپس با یک برس داخل آن را با روغن مایع چرب کنید.
  7. در داخل هر یک از مثلث های دستگاه، یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید و در دستگاه را ببندید.
  8. نان ها ابتدا از کناره ها طلایی می شوند، 3 الی 4 دقیقه به آن زمان دهید و زمانی که کناره ها به رنگ قهوه ای روشن درآمدند با یک کاردک قاشقی نان ها را بلند کرده و پشت و رو کنید و اجازه دهید طرف دیگر طلایی شده و بپزد.
  9. برای دفعه های بعد قبل از ریختن مایه به داخل دستگاه حتما دوباره دستگاه را چرب کنید تا نان ها به دستگاه نچسبند.
  10. این نان ماندگاری بالایی دارد، می توانید آن را در ظرف دربسته و یا داخل نایلون نگهداری کنید.
  11. برای تازه ماندن نان، بهتر است آن را در یک ظرف دردار قرار داده، یک تکه سیب را در کنار آن قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
دستور پخت سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس خانگی خوشمزه و آسان

دستور پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

طرز تهیه خورش نازخاتون خوشمزه و ساده با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا