» آشپزی » پخت کشک بادمجان مجلسی با گوشت

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۲۷ - ۲۰:۱۵

 کد خبر: 109988
 552 بازدید

پخت کشک بادمجان مجلسی با گوشت

پخت کشک بادمجان مجلسی با گوشت

 

کشک بادمجان مجلسی با گوشت یکی از غذاهای اصیل و منطبق با ذائقه ایرانی است که می توان با گوشت یا بدون گوشت درست کرد. این غذا که به سادگی تهیه می‌شود، امروزه جای خود را بر سر سفره‌های مهمانی باز کرده و اغلب به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود.
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد
کشک ساییده ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
روغن ۱/۲ پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
زعفران ساییده ۱/۲ قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم

آماده کردن بادمجان

  • بادمجان‌ها را پوست گرفته و از طول چند برش بزنید.
  • روی ورقه‌های بادمجان نمک بپاشید و ۱ ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
  • سپس بادمجان‌ها را با آب سرد شسته و در آبکش بگذارید تا آب آن خارج شده و خشک شود.

آماده کردن کشک

  • کشک را در قابلمه کوچکی ریخته، ۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • اجازه دهید کشک به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید.

آماده کردن مایه گوشت

  1. نیمی از پیاز خرد شده را با کمی روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
  2. کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز ریخته و هم بزنید.
  3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا بافت گوشت از هم جدا شود.
  4. به تفت دادن گوشت ادامه دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس ۱/۲ فنجان آب جوش به آن اضافه کنید.
  5. حرارت را ملایم کنید و درب تابه را ببندید.
  6. حدود ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا تمام شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
  7. گوشت را کنار گذاشته و برای تزیین روی کشک بادمجان از آن استفاده کنید.

آماده سازی کشک بادمجان مجلسی با گوشت

  1. روغن را در تابه دیگری داغ کنید، بادمجان را روی حرارت ملایم در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  2. نیم دیگر پیاز خرد شده را در روغن باقی‌مانده در تابه تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. نمک، زردچوبه و پودر نعنا خشک را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید.
  3. بلافاصله بادمجان سرخ شده را به تابه اضافه کنید.
  4. کشک را به تابه اضافه کرده، درب تابه را ببندید و ۳۰-۲۵ دقیقه فرصت دهید تا بادمجان روی حرارت ملایم بپزد و نرم شود. اگر در حین پختن، آب غذا تمام شد، ولی بادمجان هنوز نپخته بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا پخت بادمجان کامل شود.
  5. بادمجان پخته را با گوشت کوب بکوبید.
  6. کشک بادمجان را آنقدر بکوبید تا کاملا له شود و نمک آن را اندازه کنید، سپس آن را در ظرف سرو بکشید.

تزیین روی کشک بادمجان مجلسی با گوشت

  1. مقداری پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ درست کنید.
  2. زعفران ساییده شده را در اندکی آب جوش حل کنید.
  3. روی ظرف کشک بادمجان را با مایه گوشت، سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، گردوی خرد شده، کشک و محلول زعفران تزیین کنید.کشک بادمجان مجلسی

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.