دستور پخت کشک بادمجان سنتی
مواد لازم کشک و بادمجان :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
بادمجان | 6 عدد | 100 گرم / 17 کالری |
پیاز | 4 عدد | یک عدد / 5 کالری |
نعنا داغ | 2 قاشق غذا خوری | 100 گرم / 279 کالری |
مغز گردو | نصف لیوان | 100 گرم / 625 کالری |
کشک | یک لیوان | 100 گرم / 380 کالری |
طرز تهیه کشک و بادمجان :
ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم.سپس بادمجان ها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود.نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم.
*. بادمجان ها را سرخ کرده,سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شودسپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیمبعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ،کشک ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم.
خواص بادمجان :
از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است.بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است.مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را ازخطرسکته قلبی محفوظ می دارد. از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید.
ارسال دیدگاه