طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و دلپذیر

شنبه 17 خرداد 1404 آشپزی
دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه

کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که با طعم بی‌نظیر خود می‌تواند هر کسی را مجذوب کند. برای تهیه این غذا به مواد اولیه زیر نیاز داریم.

  • بادمجان قلمی: 1 کیلوگرم
  • کشک: 200 تا 250 گرم
  • پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • سیر داغ: 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • نعناعی خشک: 2 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: 150 میلی لیتر
  • مغز گردوی آسیاب شده: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • آب مرغ: 1 پیمانه
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

این کشک بادمجان برای 4 الی 5 نفر مناسب است. برای تهیه این غذا ابتدا کشک را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا از هرگونه آلودگی پاک شود. سپس بادمجان‌ها را تلخ‌گیری کنید تا طعم بهتری بگیرند.

پس از سرخ کردن بادمجان‌ها، پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه کنید و در انتها آب مرغ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. سپس بادمجان‌ها را له کنید و با کشک مخلوط نمایید. مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و در پایان با نعناع داغ و گردو تزیین کنید.

نکته: برای کاهش تلخی بادمجان‌ها، می‌توانید آنها را 20 دقیقه در آب و نمک بخوابانید.

دستور پخت کشک بادمجان مجلسی با گوشت

طرز تهیه پخت کشک بادمجان خوشمزه و اصیل

طرز تهیه متبل بادمجان

طرز تهیه متبل بادمجان؛ یک غذای لبنانی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا