طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی خوشمزه و ساده

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کتلت مرغ ایتالیایی

کتلت مرغ ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه است که هیچگاه از میل کردن آن سیر نخواهید شد. این غذا با طعم‌های مختلف نیز بسیار جذاب است و تهیه آن با سس مخصوص می‌تواند تجربه‌ی لذت‌بخشی باشد.

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ایتالیایی

  • فیله مرغ: 4 عدد
  • آرد: یک چهارم لیوان
  • خرده نان: نصف لیوان
  • سس گوجه فرنگی: 250 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • ریحان خشک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پونه خشک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پنیر موزارلا: 4 ورق
  • پنیر پارمزان: یک چهارم لیوان
  • نمک و روغن: به اندازه لازم

طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی

  1. فیله‌های مرغ را داخل کیسه فریزر قرار داده و با استیک کوب بکوبید تا قطر آن‌ها به نیم سانتی متر برسد.
  2. فیله‌ها را با آرد بپوشانید.
  3. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید.
  4. خرده نان، پونه و نمک را مخلوط کنید.
  5. فیله‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در مخلوط خرده نان بزنید.
  6. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و کتلت‌ها را سرخ کنید.
  7. ۳۰ ثانیه قبل از آماده شدن، بر روی هر کتلت یک ورق پنیر قرار دهید تا ذوب شود.

دستور آماده سازی سس کتلت مرغ

  1. سس گوجه فرنگی، ریحان خشک و پودر سیر را مخلوط کنید.
  2. سس را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
  3. پس از ۲ الی ۳ دقیقه سس آماده است.

کتلت مرغ ایتالیایی را در ظرف قرار داده و سس و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید. چند نکته برای بهتر شدن این غذا عبارتند از: فیله‌ها را خوب بکوبید، کتلت‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید و سس را حتما بر روی آن سرو کنید.

کتلت مرغ ایتالیایی
دستور پخت خورش قورمه سبزی نذری

راهنمای کامل تهیه قورمه سبزی برای نذری

دستور پخت ۳ روش کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ در سه نوع مختلف

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا