کتلت مرغ ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه است که هیچگاه از میل کردن آن سیر نخواهید شد. این غذا با طعمهای مختلف نیز بسیار جذاب است و تهیه آن با سس مخصوص میتواند تجربهی لذتبخشی باشد.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ایتالیایی
- فیله مرغ: 4 عدد
- آرد: یک چهارم لیوان
- خرده نان: نصف لیوان
- سس گوجه فرنگی: 250 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- ریحان خشک: یک چهارم قاشق چایخوری
- پونه خشک: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری
- پنیر موزارلا: 4 ورق
- پنیر پارمزان: یک چهارم لیوان
- نمک و روغن: به اندازه لازم
طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی
- فیلههای مرغ را داخل کیسه فریزر قرار داده و با استیک کوب بکوبید تا قطر آنها به نیم سانتی متر برسد.
- فیلهها را با آرد بپوشانید.
- تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید.
- خرده نان، پونه و نمک را مخلوط کنید.
- فیلهها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در مخلوط خرده نان بزنید.
- روغن را در ماهیتابه داغ کرده و کتلتها را سرخ کنید.
- ۳۰ ثانیه قبل از آماده شدن، بر روی هر کتلت یک ورق پنیر قرار دهید تا ذوب شود.
دستور آماده سازی سس کتلت مرغ
- سس گوجه فرنگی، ریحان خشک و پودر سیر را مخلوط کنید.
- سس را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
- پس از ۲ الی ۳ دقیقه سس آماده است.
کتلت مرغ ایتالیایی را در ظرف قرار داده و سس و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید. چند نکته برای بهتر شدن این غذا عبارتند از: فیلهها را خوب بکوبید، کتلتها را با حرارت ملایم سرخ کنید و سس را حتما بر روی آن سرو کنید.
ارسال دیدگاه