کباب کوبیده مرغ یکی از محبوب ترین و دلچسب ترین غذاهای ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده اش بسیاری از افراد را به خود جذب می کند. در ادامه با مواد لازم و مراحل تهیه این لذیذ آشنا خواهید شد.
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
- پیاز 5 عدد
- مرغ چرخ کرده 1 کیلو
- شوید 1 و نیم قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- فلفل به اندازه دلخواه
- جوش شیرین 1/3 قاشق غذا خوری
- آویشن نصف قاشق غذا خوری
مواد لازم سس کباب
- کره 100 الی 150گرم
- زعفران دم کرده به میزان لازم
آموزش درست کردن کامل کباب کوبیده مرغ
مرغ را با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید و پیازها را خرد کرده و آب آن را جدا کنید. اگر آب پیاز را کامل نگیرید، باعث میشود کبابها شل و تلخ شوند.
سپس مرغ را با پیاز ورز دهید تا مخلوط شوند و ادویهها را اضافه کنید. هنگام سیخ زدن باید از مواد کوبیده حدود 70 تا 80 گرم بردارید تا کلفت نشود و نریزد.
بعد از 5 دقیقه ورز دادن، میتوانید به مقدار گفته شده از مواد بردارید و به همان ترتیب که کباب کوبیده را به سیخ میکشید، این کباب را هم به همان شکل سیخ کنید.
در این فاصله سس کباب را درست میکنیم. بدین شکل که کره را روی حرارت ذوب کرده و زعفران را با آن مخلوط میکنیم و با قلمو روی کبابها میکشیم. سپس کبابها را روی زغال یا کباب پز گازی بپزید و از سس کره و زعفران برای براق شدن کبابها استفاده کنید.
ارسال دیدگاه