کباب شیشلیک، یکی از کبابهای محبوب در ایران است که از گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه میشود. این کباب با روش خاصی طبخ میشود و امکان تهیه آن با استخوان و بدون استخوان وجود دارد.
شیشلیک با چربی موجود روی دنده سرخ میشود و به همین دلیل طعمی لذیذ و سبکی دارد. در این مطلب، طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک
- گوشت راسته گوسفندی مخصوص شیشلیک: 1.5 کیلوگرم
- پیاز درشت: 3 عدد
- ماست ترش: 1 لیوان
- روغن مایع: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- محلول زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه کباب شیشلیک با استخوان
- گوشت راسته با استخوان را به قطعات کوچک تقسیم کنید، بهتر است هر قطعه شامل دو دنده باشد.
- پیازها را پوست گرفته و رنده کنید. سپس آب پیاز را بگیرید و در یک ظرف بزرگ بریزید.
- ماست، زعفران دم کرده، روغن مایع و فلفل سیاه را به آب پیاز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سپس قطعات گوشت را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- روی ظرف سلفون بکشید و به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
- گوشت را از یخچال خارج کرده و با بیفتک کوب آن را بکوبید و سپس برای سیخ کردن آماده کنید.
- پس از سیخ کردن کباب، آن را روی حرارت ملایم کباب پز قرار دهید و در حین کباب کردن، سس کباب را روی آن بمالید.
کباب شیشلیک همچنین میتواند با گوشت بدون استخوان تهیه شود. برای تهیه سس کباب نیز میتوانید از ترکیب کره، زعفران و آبلیمو استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس کباب
- کره: 25 گرم
- آب: 1/2 لیوان
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس کباب
- کره، زعفران، آب و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
- این سس را در حین پخت، چندین بار با برس روی کباب بمالید.
ارسال دیدگاه