دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی
دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

مواد لازم برای تهیه کباب شامی اصفهانی

اگر علاقمند به غذاهای اصفهانی هستید تست این کباب خوشمزه را ازدست ندهید!

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
هویج 3-4 عدد
آرد نخودچی 125 گرم
شیره انگور 150 گرم
سرکه 3-4 قاشق غذاخوری
آب 1/2 فنجان
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم
دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

این مقدار مواد برای تهیه 24 عدد شامی مناسب است، زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه، و زمان پخت و انتظار حدود 1 ساعت است.

طرز تهیه کباب شامی اصفهانی

  1. هویج را پس از شستن، پوست گرفته و بپزید، سپس آن را رنده کنید.

  2. پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس گوشت چرخ کرده، هویج رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و ورز دهید.

  3. آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که مایه شامی سفت شود.

  4. مایه حاصل را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را از فریزر خارج کنید.

  5. سینی فر را کمی چرب کرده، از مایه به اندازه گردوهای کوچک برداشته، به صورت بامیه، شکل دهید و سپس شامی ها را در سینی فر بچینید.

  6. سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد قرار دهید.

  7. درجه حرارت فر را کم کنید، دمای آن را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید تا شامی ها بپزد.

  8. شیره انگور، آب و سرکه را مخلوط کرده و این سس را روی شامی ها بریزید، سپس 15 دقیقه دیگر، در فر قرار دهید تا سس به خورد شامی ها رود.

  9. شامی را در ظرف مناسب قرار داده، با تکه های هویج تزئین کنید و سپس سرو نمایید.

دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

طرز تهیه لوبیا کباب رشتی

خورش غوره مسما با گوشت

کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

دستور پخت کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا