اصفهان یکی از شهرهای تاریخی و فرهنگی ایران است که به دلیل جاذبه های گردشگری و غذاهای خوشمزه اش شهرت دارد. اگر علاقمند به غذاهای اصفهانی هستید تست این کباب خوشمزه را ازدست ندهید!
مواد لازم پخت کباب شامی اصفهانی
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- هویج 3-4 عدد
- آرد نخودچی 125 گرم
- شیره انگور 150 گرم
- سرکه 3-4 قاشق غذاخوری
- آب 1/2 فنجان
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم
دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر
- این مقدار مواد برای تهیه 24 عدد شامی مناسب است، زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه، و زمان پخت و انتظار حدود 1 ساعت است.
- هویج را پس از شستن، پوست گرفته و بپزید، سپس آن را رنده کنید.
- پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس گوشت چرخ کرده، هویج رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
- آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که مایه شامی سفت شود.
- مایه حاصل را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را از فریزر خارج کنید.
- سینی فر را کمی چرب کرده، از مایه به اندازه گردوهای کوچک برداشته، به صورت بامیه، شکل دهید و سپس شامی ها را در سینی فر بچینید.
- سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- درجه حرارت فر را کم کنید، دمای آن را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید تا شامی ها بپزد.
- شیره انگور، آب و سرکه را مخلوط کرده و این سس را روی شامی ها بریزید، سپس 15 دقیقه دیگر، در فر قرار دهید تا سس به خورد شامی ها رود.
- شامی را در ظرف مناسب قرار داده، با تکه های هویج تزئین کنید و سپس سرو نمایید.
نکات پخت کباب شامی اصفهانی
- برای اینکه کباب ها خوشمزه تر شوند، می توانید به آن ها مقداری زعفران دم کرده یا سبزی معطر اضافه کنید.
- اگر می خواهید کباب ها تردتر شوند، می توانید آن ها را قبل از سرخ کردن در فر، در یخچال قرار دهید.
- برای پخت کباب ها در فر، می توانید آن ها را در یک سینی فر بچینید و با کمی روغن مایع چرب کنید.
ارسال دیدگاه