
مواد لازم برای تهیه کباب شامی اصفهانی
اگر علاقمند به غذاهای اصفهانی هستید تست این کباب خوشمزه را ازدست ندهید!
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 3-4 عدد |
آرد نخودچی | 125 گرم |
شیره انگور | 150 گرم |
سرکه | 3-4 قاشق غذاخوری |
آب | 1/2 فنجان |
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین | به مقدار لازم |

دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر
این مقدار مواد برای تهیه 24 عدد شامی مناسب است، زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه، و زمان پخت و انتظار حدود 1 ساعت است. |
طرز تهیه کباب شامی اصفهانی
-
هویج را پس از شستن، پوست گرفته و بپزید، سپس آن را رنده کنید.
-
پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس گوشت چرخ کرده، هویج رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
-
آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که مایه شامی سفت شود.
-
مایه حاصل را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را از فریزر خارج کنید.
-
سینی فر را کمی چرب کرده، از مایه به اندازه گردوهای کوچک برداشته، به صورت بامیه، شکل دهید و سپس شامی ها را در سینی فر بچینید.
-
سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد قرار دهید.
-
درجه حرارت فر را کم کنید، دمای آن را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید تا شامی ها بپزد.
-
شیره انگور، آب و سرکه را مخلوط کرده و این سس را روی شامی ها بریزید، سپس 15 دقیقه دیگر، در فر قرار دهید تا سس به خورد شامی ها رود.
-
شامی را در ظرف مناسب قرار داده، با تکه های هویج تزئین کنید و سپس سرو نمایید.
دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر
ارسال دیدگاه