کباب سلطانی یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که ترکیبی از کباب کوبیده و کباب برگ میباشد. این غذا به دلیل طعم دلپذیر و استفاده از گوشت تازه، همواره مورد توجه ایرانیان قرار داشته است. در این مقاله، قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب سلطانی و نکات مهم آن آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه کباب سلطانی
- گوشت دم سینه و قلوه گاه گوسفندی 720 گرم
- گوشت راسته گوسفندی 1.2 کیلوگرم
- پیاز متوسط 5 عدد (3 عدد برای کباب برگ، و 2 عدد برای کباب کوبیده)
- روغن مایع 1 استکان
- فلفل سیاه
- محلول زعفران
- نمک
این غذا برای 6 نفر مناسب است و مدت زمان پخت آن حدود 1 ساعت میباشد.
طرز تهیه کباب برگ گوسفندی
- گوشت راسته را به عرض 8، 5، و 3 سانتیمتر و طول 12 سانتیمتر برش بزنید.
- برشها را به ضخامت نیم سانتیمتر ورقه ورقه کنید.
- پیاز و فلفل دلمهای را با روغن مایع، محلول زعفران و فلفل سیاه مخلوط کرده و ورقههای گوشت را در آن بخوابانید.
- ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.
- گوشت را از مواد خارج کرده و با پشت کارد یا بیفتک کوب آرام روی آن بکوبید.
- تکههای گوشت را به سیخ بکشید و بر روی آتش تند و یکنواخت قرار دهید.
طرز تهیه کباب کوبیده گوسفندی
- گوشت دم سینه و قلوه گاه گوسفندی را دو بار چرخ کنید.
- پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
- گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زعفران مخلوط کرده و ورز دهید.
- گوشت را به سیخ بکشید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- کباب کوبیده را در کنار کباب برگ سرو کنید.
نکات مهم در تهیه کباب کوبیده ایدهآل
- گوشتی که برای کباب کوبیده استفاده میشود، باید حتما دو بار چرخ شود.
- گوشت باید بیات باشد یا دو روز از کشتار آن گذشته باشد.
- چربی گوشت باید متعادل باشد.
- موقع سیخ کردن، گوشت باید خیلی سرد باشد.
برای تهیه یک کباب ایدهآل، توجه به نکات ذکر شده ضروری است. با رعایت این موارد میتوانید کبابی خوشمزه و عالی تهیه کنید.
ارسال دیدگاه