کباب تابه ای یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که به عنوان یک شام سریع و خوشمزه شناخته میشود. در اینجا طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم کباب تابه ای
- گوشت چرخ کرده 600 الی 700 گرم
- پیاز دو عدد متوسط
- تخم مرغ یک عدد
- نمک و فلفل و کمی روغن و کره
- گوجه فرنگی
کباب تابه ای خوشمزه” width=”772″ height=”772″ /> پخت کباب تابه ای خوشمزه
طرز تهیه کباب تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و یک تخممرغ به آن اضافه میکنیم. سپس خوب ورز میدهیم. دقت کنید که پیاز بیشتر باعث لطافت کباب میشود اما کمی شل خواهد بود که تخممرغ به آن انسجام میدهد.
کف یک ماهیتابه با ضخامت یکسان را چرب کرده و مخلوط گوشت را روی آن پهن میکنیم. کمی روغن به اندازه دو قاشق روی آن میریزیم و حدود 3 قاشق آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. وقتی ماهیتابه گرم شد، با یک کارد یا لبه قاشق چوبی برشهایی روی کباب میدهیم تا حرارت به همه قسمتهای گوشت برسد. سپس درب ماهیتابه را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود نیم ساعت بپزد. پس از این زمان حرارت را زیاد کرده و اجازه میدهیم آب کباب تمام شود و کباب به روغن بیفتد. سپس طرف دیگر را با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
طرز تهیه کباب تابه ای لذیذ و سریع 2
ارسال دیدگاه