طرز تهیه کباب برگ خوشمزه و ترد برای مهمانی‌ها

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کباب برگ لذیذ و خوشمزه

کباب برگ یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که می‌تواند هر میهمانی را جذاب کند. برای تهیه کباب برگ خوشمزه و ترد، رعایت نکات خاصی ضروری است تا گوشت به خوبی پخته شود و نرم باشد.

مواد لازم:

  • گوشت راسته گوسفند یا گوساله: 1 کیلوگرم
  • پیاز بزرگ: 3 عدد
  • آب پیاز: 2 پیمانه
  • زعفران: 1 قاشق چایخوری
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • آب زعفران رقیق: 1/2 فنجان
  • آبلیموی تازه: 3 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: 1 کاسه
  • نمک: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز‌ها را پوست گرفته و پس از شستن به صورت درشت خرد کنید.
  2. نیمی از پیاز‌ها را در ظرف درداری پهن کنید، سپس گوشت را روی پیاز بگذارید. بقیه پیاز‌های خرد شده را روی گوشت بریزید به گونه‌ای که گوشت کاملا با پیاز پوشانده شود.
  3. درب ظرف را بسته و در فریزر قرار دهید تا گوشت منجمد شود.
  4. پس از اینکه گوشت منجمد شد از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ آن ذوب شود.
  5. پیاز‌های چسبیده به گوشت را کاملا از آن جدا کنید. دست خود را خیس کرده و با کف دست خود روی سطح کار را مرطوب کنید.
  6. گوشت راسته را روی سطح کار بگذارید. دست چپ را روی گوشت قرار دهید و با دست راست به کمک یک چاقوی تیز، گوشت را از وسط برش بزنید به گونه‌ای که در آن شکافی ایجاد شود، ولی مراقب باشید قسمت انتهای گوشت را نبرید.کباب برگ
  7. دوباره روی سطح کار را با آب خیس کنید و گوشت را به صورت عمودی روی آن قرار دهید. با پشت چاقو شروع به ضربه زدن روی گوشت کنید، طوری که روی همه‌ی قسمت‌های گوشت شیار‌هایی ایجاد شود. گوشت را برگردانید و پشت آن را نیز ضربه بزنید.کباب برگ
  8. چهار انگشت خود را روی یک انتهای گوشت قرار داده و گوشت را به پهنای چهار انگشت برش بزنید.
  9. حالا برش‌ها را به ترتیب از پهن‌ترین برش (چهار انگشتی) تا باریک‌ترین برش (دو انگشتی) در امتداد هم قرار دهید و شروع به سیخ گرفتن کباب کنید.
  10. برای سیخ گرفتن، ابتدا سیخ را خیس کنید، سپس از انتهای پهن تر، سیخ را رو به جلو در گوشت فرو کنید.کباب برگ
  11. کمی آب زعفران با دست روی سطح کار بمالید، سیخ کباب را روی آن قرار دهید.
  12. برای درست کردن یک سیخ ۱۵۰ گرمی نیاز به آرایش (۴-۴-۳-۳-۲) دارید.
  13. پس از مزه‌دار کردن گوشت، نوبت به پختن کباب برگ می‌رسد.
  14. برای اینکه کباب نسوزد و خوب سرخ شود، کره، آبلیمو و محلول زعفران را مخلوط کنید.
  15. مقداری برنج زعفرانی در ظرف سرو بکشید، کباب برگ را روی آن قرار دهید و کنار آن گوجه کبابی و فلفل کبابی قرار دهید.
نکته: خوشمزه‌ترین سس برای کباب برگ، سس باربیکیو است.
طرز تهیه کباب برگ
دستور پخت لازانیا رولی بسیار خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه لازانیا رولی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه استانبولی پلو بی نظیر

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا