کباب برگ با گوشت گوساله یکی از محبوبترین و خوشمزهترین کبابهای ایرانی است که میتوانید آن را در فر تهیه کنید. این کباب از گوشت نرم و تازه گوساله تهیه میشود و با طعمی بینظیر خود، میتواند مهمانیها و دورهمیها را لذیذتر کند.
مواد لازم برای تهیه کباب برگ با گوشت گوساله
- گوشت راسته یا فیله گوساله: 1.5 کیلوگرم
- پیاز: 2-3 عدد
- روغن مایع: 1 استکان
- فلفل دلمهای: 2 عدد
- محلول زعفران: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه کباب برگ با گوشت گوساله در فر
- ابتدا گوشت راسته را بشویید و اجازه دهید تا خشک شود. سپس آن را بر روی تخته قرار داده و به پهنای 4 سانتیمتر، و طول 20 سانتیمتر برش بزنید.
- سپس قطعات گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه کنید.
- پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و آن را در داخل یک کاسه با روغن مایع، محلول زعفران و فلفل سیاه مخلوط کنید.
- قطعات گوشت را لابهلای مواد بخوابانید و سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
- بعد از 24 ساعت، گوشت را از یخچال درآورده و مقداری نمک به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- تکههای گوشت را به سیخ بکشید و روی ظرف را چرب کنید. سپس سیخها را در ظرف پیرکس بچینید.
- ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید. در حین پخت، چند بار روی کبابها را با سس کباب آغشته کنید تا آبدار بمانند.
- کباب را پس از پختن، مستقیما روی برنج قرار دهید و از گوجه و فلفل کبابی به عنوان گارنیش استفاده کنید.
نکات تکمیلی
- در صورت تمایل میتوانید برای نرم کردن گوشت از گردهای نرم کننده استفاده کنید.
- میتوانید کباب را روی زغال نیز تهیه کنید.
- برای تهیه سس کباب از ترکیب کره، زعفران، آب و آبلیمو استفاده کنید.
ارسال دیدگاه