کاپ کیک پیتزا یکی از دسرهای خوشمزه و خلاقانه است که در قالب مافین تهیه میشود و شبیه پیتزای سنتی است. این دستور پخت شما را با دو روش متفاوت برای تهیه کاپ کیک پیتزا آشنا میکند.
۱. طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ دلخواه
مواد لازم | |
آرد چند منظوره | 2.5 فنجان |
نمک | 1.5 قاشق چایخوری |
روغن | 5 قاشق غذاخوری |
شکر | 1.5 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 2 پینچ |
مایه خمیر | 1.5 قاشق چایخوری |
شیر گرم | به میزان لازم |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
مواد درونی (فیلینگ) | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | 1 فنجان |
- ابتدا همه مواد خشک را مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.
- حداقل ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید، سپس آن را گرد کنید و روی آن کمی روغن بمالید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر ور آید و حجم آن دو برابر شود. بسته به دمای هوا، حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا خمیر ور آید.
- پس از اینکه خمیر ور آمد آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را گرد کرده و سپس با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتیمتر شود.
- قالب مافین را با مقداری روغن چرب کنید و خمیرها را در قالب قرار دهید به گونهای که کف قالب و دیوارههای آن را بپوشاند.
- مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، سپس مواد درونی (فیلینگ) را روی آن بریزید.
- مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد درونی بپاشید و نهایتا کمی سس کچاپ روی پنیر پیتزا بریزید.
- ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیکها استراحت کنند و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کاپ کیکها را در فر قرار داده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی آنها ذوب شده و خمیر کاپ کیکها پخته شود.
- کاپ کیکها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس میل کنید.
- این کاپ کیکهای خوشمزه را میتوانید تا ۲ هفته در فریزر نگهداری کنید.
۲. طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ مخصوص
مواد لازم برای تهیه خمیر کاپ کیک پیتزا | |
آرد | 1 فنجان |
شیر خشک | 1/4 فنجان |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
شکر | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن | 1/4 فنجان |
ماست | 1/2 فنجان |
تخم مرغ | 4 عدد |
آب | 1/2 فنجان |
ارگانو | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای فیلینگ کاپ کیک پیتزا | |
سوسیس خرد شده | 1 فنجان |
زیتون بدون هسته خرد شده | 1/2 فنجان |
فلفل دلمه ای ریز خرد شده | 1/4 فنجان |
گوجه فرنگی خرد شده | 1/4 فنجان |
پنیر پیتزای رنده شده | 1 فنجان |
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید، سپس ماست، شکر، نمک، روغن، شیر خشک، آب و ارگانو را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده، کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.
- قالبهای کاپ کیک را با روغن یا کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس تا ۳/۴ حجم هر قالب را با خمیر پر کنید.
- به ترتیب یک لایه سوسیس، زیتون، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای روی خمیر بریزید و در آخر مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد بپاشید.
- قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده و ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیکها بپزند.
ارسال دیدگاه