دستور پخت کاپ کیک اسپاگتی
مواد لازم برای کاپ کیک اسپاگتی
- کره نرم نصف فنجان
- شکر 1 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- وانیل 1 ق غ
- آرد 1 و سه چهارم فنجان
- جوش شیرین نصف ق غ
- بکینگ پودر نصف ق غ
- نمک یک چهارم ق غ
- خامه ترش 1 فنجان
مواد لازم برای فراستینگ اسپاگتی
- کره نرم 340 گرم
- پودر شکر شیرینی پزی 3 فنجان
- عصاره وانینل 1 ق چ
- شکر یا خامه در صورت نیاز
- رنگ خوراکی زرد 2 – 3 قطره
مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی روی کاپ کیک
- پوره توت فرنگی 1 سوم فنجان
- رنگ قرمز 1 – 2 قطره
- شکلات گرد مغز دار 15 عدد
- شکلات سفید رنده شده
طرز تهیه کاپ کیک اسپاگتی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . قالب های کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید .
کره و شکر را با همزن اینقدر بزنید تا کرمی و پوک شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار اینقدر هم بزنید تا یکدست شود . وانیل را اضافه کرده هم بزنید . مخلوط آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را به صورت متناوب با خامه ترش در 3 مرحله اضافه کرده و هر بار مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود .
قالب های کاپ کیک را تا دو سوم از خمیر پر کنید و به مدت 20 – 22 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند .
همچنین بخوانید : تمام دستور تهیه های مافین و کاپ
بعد ازین که کاپ کیک ها کاملا خنک شدند فراستینگ رویشان را آماده کنید .
کره و پودر شکر را مخلوط نموده با سرعت بالا 3 دقیقه هم بزنید .
عصاره وانیل را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کرمی رنگ شود . اگر کرکم کره بیش از حد غلیظ بود میتوانید یک قاشق یک قاشق شیر یا خامه اضافه کرده هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و به راحتی از دهانه ی قیف خارج شود .رنگ خوراکی را اضافه کرده هم بزنید تا کرم یکدست شود سپس به داخل قیف با ماسوره سر باریک شماره 3 بریزید .
قیف را 12 سانت بالای کاپ کیک گرفته و با فشار کرم کره را روی کاپ کیک بریزید و اجازه دهید خودش حین نشستن روی کاپ کیک پیچ و تاب بخورد و حالت رشته های ماکارونی را تداعی کند .
پوره یا مارمالاد توت فرنگی را با رنگ خوراکی مخلوط نمایید . شکلات ها را از بسته بندیشان خارج کرده و داخل این مخلوط بگردانید تا کاملا به آن اغشته شود و سپس یه جای کوفته ریزیه روی کاپ کیک ها بگذارید و کمی شکلات رنده شده سفید به جای پنیر پارمسان رویشان بپاشید .
منبع؛نمناک
ارسال دیدگاه