طرز تهیه کاستورل مکزیکی خوشمزه و آسان

دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 3

کاسترول مکزیکی یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان درست کنید. در این مقاله طرز تهیه کاسترول مکزیکی را آموزش می دهیم. با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه کاستورول مکزیکی

  • گوشت خرد شده : 200 گرم
  • سس سالسا : 2 فنجان
  • خوراک لوبیا ادویه تند : 1 فنجان بدون آب
  • فلفل قرمز خرد شده : 3 فنجان
  • خامه ترش : 2 فنجان
  • زیتون سیاه : 1 فنجان
  • پیاز خرد شده : 1/2 فنجان
  • گوجه فرنگی خرد شده : 1/2 فنجان
  • پنیر چدار : 2 فنجان
  • نمک

کاسترول مکزیکی

طرز تهیه کاسترول مکزیکی

فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. گوشت را درون تابه ای ابتدا تفت و سپس بپزید. سس سالسا را اضافه کرده و برای 20 دقیقه حرارت دهید تا مزه سس به درون گوشت برود. خوراک لوبیا را به مخلوط اضافه کنید. کف ظرف تان را کمی با اسپری روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را کف ظرف بریزید. روی آن خامه ترش را بریزید. سپس زیتون سیاه، پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را روی خامه ترش بریزید. در انتها پنیر چدار را اضافه کرده و ظرف را برای 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکات اضافی: برای اضافه کردن طعمی خاص، می‌توانید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید و همچنین می‌توانید پنیر را با انواع مختلف دیگری جایگزین کنید.

Capture

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی برای مهمانی‌ها

Capture 1

کیک شکلاتی با کرم بادام زمینی؛ دسر فوق العاده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا