دستور پخت کاسترول مکزیکی

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی

کاسترول یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان درست کنید. در این مقاله طرز تهیه کاسترول مکزیکی را آموزش می دهیم. با ما همراه شوید

 

مواد لازم برای تهیه کاسترول مکزیکی

گوشت خرد شده : 200 گرم
سس سالسا : 2 فنجان
خوراک لوبیا ادویه تند : 1 فنجان بدون آب
فلفل قرمز خرد شده : 3 فنجان
خامه ترش : 2 فنجان
زیتون سیاه : 1 فنجان
پساز خرد شده : 1/2 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده : 1/2 فنجان
پنیر چدار : 2 فنجان

نمک

طرز تهیه کاسترول مکزیکی

فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
گوشت را درون تابه ای ابتدا تفت و سپس بپزید.
سس سالسا را اضافه کرده و برای 20 دقیقه حرارت دهید تا مزه سس به درون گوشت برود.
خوراک لوبیا را به مخلوط اضافه کنید.
کف ظرف تان را کمی با اسپری روغن چرب کنید.
مخلوط گوشت را کف ظرف بریزید.
روی آن خامه ترش را بریزید.
سپس زیتون سیاه، پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را روی خامه ترش بریزید.
در انتها پنیر چدار را اضافه کرده و ظرف را برای 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.

 

مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مرغ گریل شده تاسکنی

رولت گوشت مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا