طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا خوشمزه و ساده

چهارشنبه 20 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت چیکن استراگانف با پاستا

چیکن استراگانف با پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود. این غذا با طعمی لذیذ و کرمی، مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

مواد لازم:

  • مرغ بدون پوست و استخوان: ۵۶۵ گرم
  • آب مرغ: ۱ فنجان
  • پیاز کوچک خرد شده: ۱ عدد
  • قارچ ریز: ۱۱۵ گرم
  • پاستا: ۳۴۰ گرم
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری

دستور تهیه:

در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش آورده و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس پاستا در آب جوش بریزید و اجازه دهید پاستا بجوشد. پس از نرم شدن، پاستا را آبکش کنید.

کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از ۲ دقیقه، قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

مرغ را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و پس از تغییر رنگ، آرد، پاپریکا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید سس غلیظ شود.

پاستا را در ظرف سرو بکشید و سس چیکن استراگانف را روی آن بریزید.

نکات: این غذا با برنج نیز سرو می‌شود و می‌توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید.

39356501 golemanoto

طرز تهیه دلمه برگ کلم مجلسی تبریزی

دستور پخت خورش مرغ با سس آلبالو

طرز تهیه خورش آلبالو خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا