چیز کیک کدو حلوایی
یک نوع دسر بسیار لذیذ خامه ای که رنگ نارنجی کدو حلوایی زیباییی آن را دو چندان میکند ! از اصلی ترین مواد اولیه این دسر پوره کدو حلوایی و بیسکوییت دایجستیو یا پتیبور است
- بیسکوییت دایجستیو یا پتی بور خرد شده ۱/۲ فنجان
- شکر ۱/۴ فنجان
- نمک۱/۲ قاشق چایخوری
- کره ذوب شده۱/۲ قاشق چایخوری
دستور تهیه بیس چیز کیک کدو حلوایی:
- فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فانهایت گرم کنید. برای تهیه چیز کیک یک قالب گرد کمربندی به قطر ۱۸-۱۶ سانتی متر تهیه کنید، یک تکه فویل زیر قالب قرار داده و فویل را دور بدنه خارجی قالب بپیچید.
- بیسکوییت، شکر و نمک را در غذاساز بریزید و غذاساز را حدود ۳۰ ثانیه روشن کنید تا بیسکوییت کاملا له شود. کره ذوب شده را به بیسکوییت اضافه کرده و غذاساز را روشن کنید تا کره و بیسکوییت مخلوط شوند، طوریکه بیسکوییت مرطوب شود. مخلوط بیسکوییت را در قالبی که در مرحله قبل آماده کردید، بریزید و با ته لیوان روی بیسکوییت فشار وارد کنید تا پرس شده و سطح آن صاف شود.
- قالب را به مدت ۱۰-۸ دقیقه در فری که از قبل گرم کردید، قرار دهید تا بوی بیسکوییت بلند شود. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
- پنیر خامهای هم دمای محیط۸۵ گرم
- شکر قهوهای۳/۴ فنجان
- شکر دانه درشت ۲/۳ فنجان
- نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
- پوره کدو حلوایی۴۲۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ۴ عدد
- زرده تخم مرغ۲ عدد
- پنیر خامه ای، شکر قهوه ای، شکر دانه درشت و نشاسته ذرت را در کاسه همزن ریخته و با سرعت متوسط شروع به هم زدن مواد کنید. سرعت را به تدریج زیاد کنید و ۵-۴ دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و کرم مانند شوند.
پوره کدو حلوایی، خامه ترش و عصاره وانیل را به مواد فوق اضافه کرده و با سرعت متوسط رو به پایین شروع به هم زدن مواد کنید تا کاملا مخلوط و نرم شوند.
تخم مرغها و زردههای تخم مرغ را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. پس از اضافه کردن تخم مرغها، مواد را زیاد هم نزنید تا مانند کیک پف نکند. هم زدن را تا حدی ادامه دهید که مواد فقط با هم مخلوط شوند
.
قالبی که در آن بیس چیز کیک را درست کردید در یک ظرف یا سینی دیواره بلند که عرض و ارتفاع آن حداقل ۲ سانتیمتر بیشتر از قالب باشد، قرار دهید. مایهی فیلینگ را روی بیسکوییت خنک شده بریزید و آن را به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.
در ظرفی که قالب را در آن قرار داده اید، به دقت چند فنجان آب هم دمای محیط بریزید به گونهای که آب، نیمی از ارتفاع قالب را بپوشاند (حمام آب). سپس ظرف را به دقت در فر قرار داده و درب فر را ببندید
.
حدود ۸۰-۶۵ دقیقه صبر کنید تا اطراف چیز کیک پخته شود، ولی وسط آن به گونهای باشد که وقتی قالب را کمی تکان میدهید مانند ژله تکان بخورد.
- فر را خاموش کرده و اجازه دهید چیز کیک یک ساعت در فر بماند.
چیز کیک را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید. فویل اطراف قالب را جدا کنید و اجازه دهید چیز کیک یک ساعت خنک شود، ولی رینگ اطراف قالب را جدا نکنید.
روی قالب را با پلاستیک فریزیر بپوشانید و حداقل ۲۴ ساعت تا ۳ روز در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
رینگ دور قالب را جدا کرده و چیز کیک را به ظرف سرو منتقل کنید.
چیز کیک کدو حلوایی را با یک چاقوی تیز برش زده و میل کنید
.
ارسال دیدگاه