دستور پخت چیزکیک تمشکی
چیزکیک تمشکی به دلیل شکل مرمری زیبا و جذابیتی که به آن می بخشد، بسیار جالب است. این شیرینی به خاطر حضور تمشک، طعم بسیار خوبی دارد. در کل، شیرینیهایی که با استفاده از انواع توت درست می شوند، بسیار خوشمزه و دوست داشتنی هستند و به دلیل تنوع رنگی شان، تاثیر جالبی بر روی دست ساختههای قنادی ما خواهند داشت. نوع های مختلف چیزکیک با تمشک قرمز، تمشک سیاه و بلوبری مانند بلوبری با رنگ بنفش و زیبا، از این دسته هستند.
مواد لازم خمیر خشک چیز کیک تمشکی
- بیسکویت: ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- شکر سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- کره نمکی: ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- مواد تمشک
- تمشک یخ زده: ۱۰۰ گرم
- شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم مواد چیز کیک
- شکر سفید: ۳/۴ پیمانه
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: ۲۲۰ گرم
- رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۲ عدد
- خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه چیز کیک تمشکی
1. برای تهیه خمیر خشک، فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. بیسکوییتها را خرد کرده و در کاسهای قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و کره ذوب شده را همراه با آن مخلوط کنید. با استفاده از چنگال، مواد را با هم مخلوط کرده و یک خمیر خشک تهیه کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را با کاغذ روغنی پوشیده و در هر یک از آنها یک قاشق غذاخوری از خمیر خشک ریخته و به آرامی فشار دهید تا سطح آن صاف شود. آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید، سپس آن را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود.
2. برای تهیه سس تمشکی، تمشکهای یخ زده و ۲ قاشق غذاخوری شکر را در ظرف غذاساز قرار دهید و آنها را تا حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه آسیاب کنید تا پوره شوند. سپس یک الک ریز و ظریف را روی یک کاسه قرار داده و سس تمشکی را از آن رد کنید. اگر دانههایی از تمشک در سس باقی ماندهاند، آن را دوباره از روی الک رد کنید. سپس این پوره تمشکی را کنار بگذارید.
3. برای تهیه مواد چیزکیک، آرد و شکر را در کاسهای مخلوط کنید. سپس پنیر خامهای و پوست لیمو را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید. با استفاده از همزن برقی، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط صاف و یکدست شود. هر بار یک تخممرغ را به مخلوط اضافه کنید و مواد را به هم بزنید. سپس وانیل و خامه ترش را به مواد اضافه کنید و با همزن تنها تا زمانی که تمام مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. سپس کاسه را ۱۰ بار روی کابینت بکوبید تا حبابهای بزرگ هوا از آن خارج شوند.
4. مواد چیزکیک را به طور یکنواخت روی خمیر خشک داخل قالبها بریزید تا حدوداً ۳/۴ قالب پر شود. سپس قالب را آهسته تکان دهید تا سطح چیزکیک صاف شود و با حدود ۳/۴ قاشقایخوری از سس تمشک روی سطح هر کدام ۵ دایره کوچک درست کنید.
5. با استفاده از خلال دندان، مواد تمشکی را در هم پیچیده تا یک الگوی مرمری درست شود. سپس قالبها را در مافین قرار دهید و به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا کاپ کیکها پف کرده و تقریباً سفت شوند. ممکن است کمی ترک داشته باشند، اما بعداً با باد آنها خالی خواهند شد.
6. قالبها را از فر درآورده و بگذارید تا به طور کامل خنک شوند. سپس آنها را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و مواد چیزکیک به خوبی سفت شوند. سپس آنها را در ظرفی در داخل یخچال نگهداری کنید.
وای من عاشق همچین چیزایی هستم بنظرم خیلی خوشمزه میاد
من درست کردم خوب نشد وسطشون خام مونده بود
بنظر خوشمزه میاد ، باید حتما درست کنم ?