» آشپزی » دستور پخت پیراشکی مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۱۶ - ۱۰:۰۳

 کد خبر: 147349
 272 بازدید

دستور پخت پیراشکی مرغ

دستور پخت پیراشکی مرغ

“پیراشکی مرغ” از مواد اصلی زیادی تشکیل می شود که نبود هر کدوم از این ها می تواند باعث خرد شدن پیراشکی شود.

مواد لازم برای پیراشکی مرغ

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شیر خشک ۳ قاشق سرپر
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ولرم ۱ پیمانه
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • قارچ ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • فلفل رنگی به میزان لازم
  • پنیر پارمیزان
  • پودر سیر نصف قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ

طرز تهیه کامل پیراشکی مرغ

ابتدا مایه خمیر را با شکر به شیر اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و بعد شیر خشک و کره را اضافه میکنیم و کاملا باهم مخلوط میکنیم .

در این فاصله شیر هم با مایع خمیر و شکر مخلوط شده و به مخلوط تخم مرغ ها و کره اضافه میکنیم سپس آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که مواد خمیری شکل شود و بعد روی یک سطح صاف که آرد پاشی هم کردیم خمیر را قرار میدهیم و با کف دست خمیر را ورز می دهیم .

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

خمیر را باید انقدر ورز دهید تا دیگر به کف دست نچسبد.سپس خمیر را در جای گرم و به مدت ۲ ساعت در ظرفی که در آن را پوشاندیم قرار میدهیم تا استراحت کند .

(اگر شیر خشک در دسترس نداشتید میتوانید از نصف لیوان ماست استفاده کنید.و همچنین بجای کره میتوانید از نصف لیوان روغن مایع استفاده کنید)

در حین استراحت خمیر پیراشکی میتوانید مایع میانی پیراشکی را آماده کنید.که ابتدا پیاز ها را نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود سپس مرغ های خرد شده را به داخل پیازها اضافه میکنیم.

و درحین تفت دادن مرغ و پیاز نمک را هم مخلوط میکنیم . بعد قارچ ها را هم اضافه میکنیم و برای اینکه قارچ ها آب نندازند باید حرارت شعله را زیاد کنیم .

تا آب قارچ ها تبخیر شود.و بعد از اینکه آب قارچ ها کاملا جمع شد فلفل و زرد چوبه و پودر سیر را مخلوط میکنیم .

و کمی تفت میدهیم و بعد حرارت را کم میکنیم.پنیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر فلفل دلمه ای های رنگی نگینی خرد شده را هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم روی حرارت با بقیه مواد کمی تفت بخورد.

خمیر پیراشکی که آماده شد مجددا روی سطح صاف و آرد پاشی شده پهن میکنیم و با دست به مدت ۲ الی ۳ دقیقه ورز میدهیم سپس خمیر ها را به اندازه یک کیوی بر میداریم و با وردنه به شکل بیضی یا ورقه های دایره ای شکل باز میکنیم و از مواد میانی سرد شده لایه خمیر میریزیم و خمیر را به حالت بقچه ای یا قطابی می پیچانیم .

روی خمیر ها را با زرده تخم مرغ می مالیم تا هنگام پخت طلایی رنگ شوند. و خمیر پیراشکی آماده شده را داخل سینی فر میچینیم و با دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا رویشان طلایی شود. و یا حتی میتوانید در روغن داغ هم سرخ کنید.

پخت پیراشکی مرغ

دستور پخت پیراشکی مرغ

 

منبع:نمناک


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.