دستور پخت خوشمزه پیراشکی سیب زمینی با طعمی دلنشین

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404 آشپزی
دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو کرد. این خوراکی دلچسب با تردی و طعم عالی، مناسب برای هر مناسبتی می‌باشد.

  • سیب زمینی 6 عدد
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 4 لیوان
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
  • آب گرم 1 و 1/2 لیوان
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل مقدار لازم

زمان تهیه: 90 دقیقه

    • پیراشکی سیب زمینی

طرز تهیه :

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه‌ای بریزید. آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی‌ها پوشانده شود، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. سپس سیب‌زمینی‌ها را بکوبید تا نرم شوند.

کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب‌زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر، مخمر خشک را داخل کاسه‌ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید. سپس روغن و مخلوط آرد، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

خمیر را داخل کاسه‌ای که چرب کرده‌اید بگذارید، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه‌های یکسان تقسیم کنید. خمیرها را به نوبت کف دستتان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب‌زمینی داخل خمیر بگذارید و خمیر را از وسط تا کنید، لبه‌های خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید.

داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، پیراشکی‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان برود و سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.

پیراشکی سیب زمینی

دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه که نمی‌توانید از دست بدهید

پخت خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان: یک غذای خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا