پیراشکی سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو کرد. این خوراکی دلچسب با تردی و طعم عالی، مناسب برای هر مناسبتی میباشد.
- سیب زمینی 6 عدد
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- آرد 4 لیوان
- شکر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
- آب گرم 1 و 1/2 لیوان
- کره 3 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل مقدار لازم
زمان تهیه: 90 دقیقه
طرز تهیه :
سیب زمینیها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمهای بریزید. آب اضافه کنید تا روی سیب زمینیها پوشانده شود، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیبزمینیها بپزند. سپس سیبزمینیها را بکوبید تا نرم شوند.
کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیبزمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر، مخمر خشک را داخل کاسهای بریزید و آب گرم را اضافه کنید، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید. سپس روغن و مخلوط آرد، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را داخل کاسهای که چرب کردهاید بگذارید، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکههای یکسان تقسیم کنید. خمیرها را به نوبت کف دستتان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیبزمینی داخل خمیر بگذارید و خمیر را از وسط تا کنید، لبههای خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید.
داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، پیراشکیها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان برود و سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.
ارسال دیدگاه